Ahojte skusene mamicky, chcela by som synovi kupit topánočky na zimu, konkretne tieto: https://www.littlebluelamb.sk/eu19-eu22+52/big-...
Nozku ma velkost tak 12,4-12,5cm s hrubsou ponozkou, na boso tak 12,3-12,4cm. Ist radsej uz do 14cm alebo staci 13cm? Aby mu nebolo zasa mala.
Dakujem 🙂
@malebiele Urcite tie vacsie. Ved nozka mu este bude rast, mensue by mu boli hned male, takto vydrzia do jari.
@simsalabim dakujem 🙂 a nebude to vadit pri chodzi, ak bude aj trosku vacsia topanka? Aby v tom necaptal
@malebiele Vyskusas, uvidis. No taki drobci maju topanky vysoke, snurovacie, dobre utiahnes a bude to ok.
Pozrela by som ine, u nás je to max 1cm nadmerok, inak toci nozky, pada pri behu atd... Realne bude zima este max 3 mesiace, hadam mu noha nevyrastie 1cm za ten cas
Ja som starsiemu do urciteho veku kupovala za sezonu bezne 2 cisla topanok. Noha rastla, tak bolo treba kupit vacsie. Tie 13 cm su teraz pre tvojho akurat, tie 14 budu teraz velke. Ale tie 13 cm asi nevydrzia do konca zimy.
@malebiele mne v obuvy odporučili 1cm rezervu. Určite by som išla do 14. Ale čo sa mňa týka, nerada kupujem cez internet topánky, najlepšie si je vyskúšať. Nejde len o dĺžku nozky. Držím palce, nech sadnu👍