Akú veľkosť tenisiek Lonsdale na 6 -12 mesiacov?

nancya
11. máj 2013

Môžete mi niekto prosím poradiť. Chcem kúpiť malinkej tenisky lonsdale na takých 6 -12 mesiacov. Bude dobrá veľkosť C3? Ďakujem 🙂

zivika
11. máj 2013

ved jej zmeraj nozicku a podla toho vyber cislo, rozpatie 6-12mesiacov je velmi velke...ale neda mi nenapisat, ze tenisky nie su vhodna prva obuv pre dietatko...a co sa tyka konkretne lonsdaleov, nie je to vobec kvalitna obuv, ani pre starsie deti, skor len taka prilezitostna, urcite nie na denne nosenie...

kvetinka211
11. máj 2013

@nancya ak chces aby sa jej dobre vyvijali nozicky, tak taketo tenisky najskor okolo 3r. mozno aj neskor ... na prve krocky su najlepsie kozene capacky alebo naboso, potom specialne (najlepsie kozene) topanocky s flexibilnou podrazkou (znacky superfit, elefanten, pediped atd.), na leto sandalky s pevnou pätou tiez s mäkkou podrazkou

anjelicek26
11. máj 2013

Tenisky ako pisu baby, az ked ma dieta vytvorenu klenbu, to je medzi 2-3.rokom. Inak na tu velkost sa odpovedat neda, deti maju v tom veku roznu nozicku, dcerka mala 15ky a syncek uz 19-ky, takze hooodne rozdiel... budes musiet pomerat a pozriet tabulku.