Zdravim vas mamicky, mam na vas otazku, akej velkosti plienky vziat drobcovi do porodnice? Ked kupim 1, mozem aj vacsie balenie, dokedy budeme pouzivat 1? Dakujem za kazdu reakciu
ja som mala jednotky, to su tie newborn, moj maly mal skoro 4,5 kg a boli mu akurat trosku vacsie a malému som ich davala asi ešte dva tyždne ...
Ja kupujem - uz 3. Babu - do porodnice 1(1 balenie) a na doma uz 2.... ale ked kupis len 2 nic nepokazis 🙂
no najlepsie su od 3-6kg urcite sa vacsie nenarodi 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂,a zavisi aj od znacky ale jednotky urcite budes pouzivat este mesiac
Ja som si kúpila jedno balenie 1. Pri dcérke som ich používala skoro celý prvý mesiac (dcérka mala 3000g po narodení), pri synčekovi som tiež kúpila 1 do pôrodnice a používali sme ich cca 3 týždne (syn mal 3550g)...ale ak ti doktori tvrdia, že bude babo "väčšie" tak radšej kúp 2 myslím, že tie sa od 3 kg...
ja som mala newborn do pôrodnice jeden balík a doma už prichystanú veľkosť 2
1/newborn a používal ich skoro mesiac a to sa narodil skoro 4 kilový. Jednotky určite nie sú pre predčasne narodené deti, ale pre normálnych novorodencov.
moj mal 4180g ked sa naraodil a v porodnici mal c.1 a aj doma potom par tyzdnov
záleží od veľkosti bábätka, ja som pri oboch deťoch používala newborn(pampers) asi mesiac... sú do 5kg,
deti som mala drobunké (synček mal napr. len 2,8kg),
obaja ich v pohode cca 4 - 5 týždňov vynosili 😉
ako píšu dievčatá do pôrodnice stačia newborny, teda jednotky. Na doma už väčšie, bábätka dosť priberajú
ahoj urcite si kup 1 prvy mesiac ich vyuzijes.. ja som mala 1 pampers premium care pouzivala som ich aj pri dcerke mala 3630g a 52cm a aj pri syncekovy ktory mal 4720g a 54cm.. pri dcerke som mala asi 4balenia a pri syncekovy som mala tri balenia.. potom som uz kupovala 2 pampers active baby.. a kolko plienok si vziat do porodnice? pri dcerke som pouzila skoro cele balenie priblizne 80 plienok ale to sme tam boli tyzden pre vysenu zltacku a pri syncekovy polovicu balenia okolo 40plienok.. odporucam si so sebou vziat napr 20 plienok a potom ti manzel donesie podla potreby aby si nemala zbytocne velky kufor.. dufam ze som pomohla.. 🙂
ja som mala pampers biele 1tky...tie budes dost dlho pouzivat este (aj ked zalezi od kg babatka ale tak viac ako 4,9 kg ma maloktore aby si hned presla na 2-ky
ahoj, ja som pri oboch detoch kupila rovno velkost 2, dcera mala 3440g a syn 3740, boli im par dni trosku vacsie, ale rychlo sme ich vymenili za 3-ky 🙂
tiez som pri oboch detoch kupila zo dve balenia newborn, to im na par tyzdnov uplne stacilo, az potom neskor dvojky
Kúp jedničky alebo tie newborn. Asi od mesiaca sme používali dvojky. A to som mala deti s váhou 3610 g a 3420 g pri narodení.
určite 1ky, my sme mali 3380g a 1ky skoro 2 mesiace, to je hlúposť že 1ky sú pre predčasné.. je to tam aj napísané NEWBORN- NOVORODENEC to len pre tých ktorí tvrdia že sú to pre predčasniatka.. držím palce
Ahoj tak 1 NIE SÚ pre predčasne narodené deti, 1 je 2-5kg tzv. NEWBORN, 2 je 3-6 kg, kilá sú takmer podobné ale jedná sa o to že majú už širšie lemovanie okolo steienok a ak ich má dietatko buclatejšie tak ho netlačia. Ak je však plienka veľmi voľná akurát to obteká. A pre nedonosencov je 0 to je pre deti do 2,5 kg, 1 by mali tieto krpce ako šaty večerné a ešte špeciálne vekosti a tie sú krátke malé do 2kg. Takže radím jedno malé balenie 1 a pár kúskov 2.
Ahoj, na začiatok budeš používať 1 - newborn. my sme ich mali asi tak mesiac a potom sme prešli na 2 - mini. používali sme také s výrezom na pupok happy. kamarátka ide teraz rodiť a našla nejakú tašku happy tak že si ju asi objedná http://www.zlavomat.sk/zlava/329681-happy-bag-t...
Jednotky su pre predcsane narodenen deti kup 2jky