Mamicky prosim poradte mi.Aku velkost overalu mam objednat.Moj maly ma 4 mesiace ale vypada na 6.Nosi velkost 74.Aku velkost zimneho overalu mu mam objednat.Dakujem
nas bol tiez vacsi, minulu zimu mal dva overaly, jeden mensi a ked don dorastal, kupila som o rozmer vacsi a vykryli sme zimu 😉
Pytas sa aky overal,ja by som ti odpovedala ze zatial ziadny. Zbytocne vyhodene peniaze 🙂 Staci dobre obliect a sup do fusaku 😀 ja sama som mala 3 overaly a ani jeden sme nenosili. Tot moj nazor. A mohla by som donekonecna pisat kolko zbytocnosti som nakupila vopred 😔 😀
Ja by som kupila 86ku. Ak mu aj bude spociatku vacsi, koncom zimy budes rada, ze nemusis kupovat dalsi🙂.
80/86tka
Podľa mňa 80tku, môj malý mal tiež 4 mesiace keď začínala zima, narodil sa 5.9. a v zime sme nosili 74ku, vydržala nám celé 4 mesiace. A overal určite odporúčam, najmä ak bude krutá zima.
My sme mali jeden zimny overal a jeden samostatny fusak. Overal by som kupovala 80/86 velkost, ak by bola iba jedna velkost, tak 86 v., aby vydrzal do konca zimy. Ale fakt zalezi od znacky, napr. H&M ma vacsie. Samostatny fusak sme nikdy nevyuzili, u nas bola zbytocna kupa.
Overal z H&M bol u nas najlepsi, vdaka zipsu v dolnej casti sluzil aj ako fusak.
No ked teraz v septembri nosí 74, tak zrejme 80, lebo mu musí vydržať cca do konca februára, ale závisí aj od značky, niektore su dlhšie, iné užšie,