Akú veľkosť oblečenia pre ročného chlapca?

zuzulienocka75
28. jan 2015

Má ku nám prísť na návštevu kamarátka s 1-ročným synčekom. Dieťatko som už dlhšie nevidela, iba na fotkách a neviem zhruba akú veľkosť oblečenia by som mu mala kúpiť (má to byť darček, tak sa nechcem vypytovať mamičky). Maličký samozrejme dostane aj nejaké hračky, ale aj oblečko som chcela....

tana2278
28. jan 2015

Velkost 12-18 mesiacov.

lienka2407
28. jan 2015

Urcite 12-18 alebo teda 86-ku

zuzankamalikova
28. jan 2015

Zalezi od toho aky je vysoky...moja mala nosila v romu 86-92 ale bola dost vysoka...

whiterosses
28. jan 2015

alebo veľkosť 80,86 no ťažko je to odhadovať ked ste ho dlho nevideli :/ možno je väčší, možno menší čo by bolo super aby to vynosil...

zulu19
28. jan 2015

kazde dieta je ine, ale to iste vies 🙂 Kamaratkin syn mal v roku 80, ale stretla som aj mamicku ktorej 11 mesacny syn mal 92 (co vacsinou nosia deti okolo 1,5-2 rokov)
podla tabuliek by mal nosit 80, myslim ze ked kupis 86,tak nic nepokazis - prinajhorsom to ponosi neskor
Zuzana

jasminet
28. jan 2015

moj maly v roku nosil 92... radsej kup vacsie a dorastie

lila77
28. jan 2015

PODLA MNA vacsie radsej mu to da neskor ako vobec to nepotesi ked dostane male oblecko

cerez
28. jan 2015

Môj donedávna nosil 92-98 a to šiel mať 3 roky. Dokonca som mala mikinku na 12-24 mesiacov. No proste maličký palček. Takže choď radšej na istotu a kúp väčšie, neskôr ako keď nájde.

moni244
28. jan 2015

keď nevieš veľkosť, tak jej kúp len darčekovú kartu do nejakého obchodu s oblečením, lebo veľkosti odhadnúť je niekedy dosť ťažké

nathuska
28. jan 2015

80-86 velkost.

sonka_d
28. jan 2015

Urcite nie 80, ta je do roka... 86 je na rok az 1,5 roka.. ja by som kupila 92, ta je od 1,5 roka ale moze mu byt dobra uz teraz a ponosi dlhsie...

ichbinich
28. jan 2015

Priemer je 80-86, ale to je individualne...
Takze radsej kup min. 86, ale kup take, co sa da nosit aj neskor, v lete. Ze kupis nejake tricko, pripadne mikinu, ale nie zimnu bundu alebo oteplovaky 😉 Dufam, ze sa rozumieme.
Lebo tricko, mikina, bodynka, ponozky, to sa zide vzdy. Ale vyslovene sezonne oblecenie je tazke kupovat. Tak by bolo to tricko prinajhorsom teraz este trochu velke, ale na jar/ vlete dobre, a vynosi ho potom...

majkat1
28. jan 2015

Tiez by som asi darcekovu poukazku ,velkost je dost individualna nie vzdy musi sediet odporucana velkost.napr moja dcerka je drobna podla veku by mala nosit 18-24 mes co je 92 ale len nedavno zacala nosit 86.

prasiatko30
28. jan 2015

A neda sa to kupit v nejakom obchode kde ti urobia darcekovy ucet - kde nie je vidno kolko to stalo ale kamoska to moze v pripade, ze sa je oblecko nepaci alebo je to male, vymenit bez nejakych vacsich problemov? Ja to vzdy robim tak ze kupim a pridam ku darceku - u nas sa tomu nadava ze ticket regalo darcekovy ucet z pokladne kde je vidno ze sme to kupili v danom obchode l, nie je tam cena a obdarovany moze ist vratit bez problemov to co som kupila a vymenit bud velkost alebo za uplne nieco ine - to hej peniaze nevracaju musia si nieco vybrat v obchode kde som to kupila.

Tato moznost sa mne osobne paci naviac lebo je vidno ze si sa snazila urobit radost ale ak sa nahodou seknes ci uz velkostou alebo gusto tak obdarovany moze s tym nieco robit nie to hodit do kuta a nadavat

katrinka8
28. jan 2015

Ahoj, môj synček má 14 mesiacov a nosí 80-ku, pomaly prechádza na 86-ku. Dcérka v jeho veku nosila 74, blížila sa k 80. Ale ako píšu baby vyššie, stavila by som minimálne na 86-ku, možno aj väčšie, a určite niečo univerzálne ako body, mikina, tričko s dlhým rukávom, tepláky alebo tepláková súprava, nohavice alebo rifle - proste niečo, čo sa dá nosiť celoročne, aj keď bábo dorastie (čiže je jedno, či bude zima alebo leto).
Alebo ako spomínala @prasiatko30 - darčekový účet. Hoci si myslím, že vo väčšine serióznych obchodov by nenosený tovar nemal byť problém vymeniť za väčší či menší. Napr. "C a A" majú darčekové poukážky na nákup oblečenia, to by mohla byť tiež cesta 😉

nextik
28. jan 2015

Moj v tom veku uz prechadzal na 92jku.

iskricka55
28. jan 2015

moj ma sotva 9 mesiacov a nosi 80tku..:D cize neviem poradit ale urcite kup väcsie