Babenky, pomooc..potrebujem poradiť.Malý má 7mes a 9kg.Za 2 mesiace mi pribral 1kg.Potrebujem kúpiť kombinézku na zimu ,chela by som vyteplenú s flisom.Teraz mi nosí veľkosť 74-80 a bundu má č.86 je mu akurát.Aké veľkosti mám pozerať kedže chcem aby mu vydržala celú zimu tak do marca a to bude mať 13mesiacov??viete mi poradiť? vopred ďakujem za každú odpoveď
myslim, ze 86 by mala stacit, kedze o taky mesiac uz kombinezu nosit bude.Ak by vyrastol, mozno sa ti v januari - februari podari kupit dalsiu vo vypredaji
joj babenky vrelá vdaka ani neviete ako ste pomohli🙂, aj som si uz vyhliadla 86 ale mala som strach že za 3-4mes,mu to bude malé ešte ked sa do toho oblecie..
Ja som mala podobný problém. Malý má 7 kg, skoro 70 cm... a nakoniec som sa rozhodla kúpiť č.80, lebo 74 by mu bola čochvíľa malá.. a Kúpila som tu na bazáriku, práve ju čakám...pokukaj a nájdeš....
baby pripajam sa otazkou...moj synator ma koncom mesiaca rok.o tyzden ideme pokukat po obchodoch aky je vyber overalov,len zase bezcielne nechcem behat tak kukam po online obchodoch...lenze krpec ma 12kg a 79cm...pozerala som v bazariku aj v.86 aj 92 ale tie sa mi zdali byt straaaasne dlhe. zaciname sami chodit tak zase nechcem aby gate tahal sa sebou...mam kupit vacsiu ci mensiu?
@space1 kombinezy su tazko kupovat, ja som mala asi 2 u dcery a vzdy jej boli rukavy dobre a nohy dlhe a na dalsiu zimu zase nohy dobre a rukavy kratke.My sme mali minulu zimu 1,5 roky a kombinezu 92, ale nohy sme ohybali 🙂 Treba vyskusat, inak neporadim, alebo ak z bazarika tak poriadne pomerat 😉