neviem ci je tu uz taka tema, ale skusim. chcem synovi k narodeninam kupit postel no s mm sa nevieme zhodnut na tom aku on chce klasicku drevenu alebo poschodovu kedze cakame druhe babo, ja som zase za nieco s detskym motivom napr. auto, lod, traktor.... vidia sa mi bezpecnejsie ako drevene ktorym trcia rohy odvsadial kde sa len da, nesuhlasim ani s poschodovou kvoli vyske a ani taka so smykalkou sa mi nepozdava ak by sa v noci rozhodol niekam ist. v tych s detskym motivom vidim aj tu vyhodu, ze su rozmerovo vacsie dlhsie sirsie a niektore aj rastu s dietatom, nevidim nic zle na tom ak bude ako 15 alebo 18 rocny spat v autickovskej posteli( to mi o nich tvrdi mm ze je divne ze syn si rinesie domov frajerku na noc a bude mat autopostel 😀 😀 😀 😀) co si myslite vy?
@majulino mne sa nepacia uplne auto postele, ale vyhliadla som si krasnu postel s motivom auta, je pomalovana cars, ale nema uplne tvar auta, je to vec vkusu, a kazdy kupi, aka sa jemu paci 🙂 len napr. ja uvazujem o jej kupe, ale s vedomim, ze ju bude mat maly max. do nejakych 10-12 rokov, potom bude sam chciet nejaku klasicku, predpokladam, ze z rovnakeho dovodu, akym argumentuje tvoj muz 🙂 a tuto potom posunieme dalej, takze si z toho nerobim tazku hlavu, ale viem, ze malemu by sa momentalne velmi pacila, cenovo nie je az tak draha a vydrzi mu minimalne dalsich cca. 10 rokov, takze ak sa tebe paci nejaka postel, kup ju, ak ju neskor nebude chceit, hodis ju do bazara a kupis klasiku 🙂
@majulino úplne súhlasím s tvojim mužom, že bude maximálne čudné, ak by mal "posteľ - auto" ešte ako 15ročný 😅 a z vlastnej skúsenosti ti poviem, že sám ti ju ofrfle oveľa skôr ako v 15r. a bude sa dožadovať novej... takže pokiaľ nemienite v priebehu pár rokov investovať do novej, tak som určite za klasiku... ale hlavne treba pozerať na to, koľko má syn teraz rokov a či existuje posteľ, ktorá mu vydrží 15 rokov 😅 tie autíčkové a kadejaké vďaka svojim atypickým rozmerom treba aj dopasovať, nevojdú pekne do rohu a podobne...
a hlavne - najdôležitejšia časť postele je kvalitný matrac
@majulino kupila by som drevenu so zaoblenymi rohmi a na stenu by som mu kupila bud zastenu s detskymi motivmi (nejaku latkovu) alebo vyzdobila detskymi samolepkami.
Mne sa tie autopostele moc nepacia, pridu mi take neskladne, ale to je vec vkusu.
Poschodovu vo vasom veku urcite nie. Ked uz, daju sa kupit poschodove postele, ktore sa daju rozobrat na dve samostatne postele a poschodovu z nej urobit, az ked deti dorastu.