Ahojte, prosim Vas aku podprsenku na dojcenie ste si zaobstarali do porodnice? Je to velkost co vam sadne teraz alebo trochu vacsia? Dakujem
Ja som kupila elasticku- Medelu o cislo vacsiu a je super. Bez kostic (vyberatelne stvrdene vypchavky), netlaci, prsia sa mi zvacsili o dve cisla, cize sa vie prisposobit.
@veto2 ja som kupovala z Bonprixu bavlnené bez kostic,použila som ich len v pôrodnici a doma. Von nosím klasické podprsenky. Priznám sa že keď dieťa plakalo v tej rychlosti som ich často aj nerozopla tak ako sa majú 😂čiže by stačila aj obycajna podprsenka
ja mam tiez z bonorixu, brala som o cislo vacsiu,,,, mam trosku vacsie prsia a po porode sa urcite este naleju....
@veto2 Ja som na zhananie podprdy akosi pozabudla, tak som vbehla do H&M mamickovskeho oddelenia a vzala co bolo. Ale vypalilo to fajn, taku elasticku, bez kostice, vyzera ako sportova podprsenka. Bola mi dobra v osmom mesiaci a nosim ju aj teraz pocas dojcenia. Vacsiu nepotrebujem, mne sa prsia prilis nezvacsili.
Aj ja som si kúpila Medelu - nočnú podprsenku a je super. Číslo aké som nosila predtým. Mám síce dve odopínateľné podprsenky na dojčenie z H&M, ale chcelo sa mi to odopínať možno prvý mesiac. Potom som už kojila bez odpopínania, len odhrnula (a to sa dá aj s hociakou inou). Je dobré mať ale nejakú s výplňou ak pôjdeš von, aby si sa nebála, že pretečie. Inak sa mi najviac osvedčili podprsenky bez výplní a výstuží, aj bolerká/lambádky. Také nevystužené je dobré si zobrať aj do nemocnice. Sú pohodlné na ležanie/ spánok. A vložky do podprsenky. Ak by som vedela aké pohodlné sú tie prateľné, objednala by som si ich ešte pred pôrodom. Ale do nemocnice ber jednorazovky. 🙂
@veto2 ahoj kupovala som takú aká mi sadla v tehu.. Dosť sa ti budu nalievat prsia. Väčšiu by som nebrala. Ja som síce podporu nemala ani v nemocnici lebo som mala nočnú košeľu už s tzv. Podpirou... Skôr by som toto odporúčala. 😊 Kupovala som na astratexe