Akú ohrádku máme kúpiť?

kukuckalucia
17. máj 2014

Dobry den, poradite mi prosim Vas zienky? Pozeram na nete ake ohradky su v ponuke a chcem sa spytat ci kazda ohradka ma len sietkovane boky? Nestretli ste sa aj s inym materialom? Teda nie s bolmi z priesvitnej sietky ale s bokmi napr. z materialu podobnej priesvitnej folli? Co som si vsimla tak som nasla ohradky len s dvoma kolieskami, teda to je akoby ohradka a cestovna postielka 2 v 1. Su aj ohradky so 4 kolieskami? Ak mozte poradte mi prosim aj konkretnu znacku ohradky. Najradsej tak do 60 eur. Vdaka.

googlinqa
17. máj 2014

ja mam ohradku velku taku : baby design cervenu, som s nou velmi spokojna, tie kolieska su preto len dve, aby dieta ked v nej napr skace ohradka bola stabilna 🙂

smobyk
18. máj 2014

Dobrý deň

Pred kupuvaním ohrádky si treba uvedomiť aký priestor chcete dať dieťaťu. Ohrádka foliov určite nie veď nechcete dieťa izolovať. Do 60 Eur sú na trhu skôr od poľských značiek kde sa vyrovnajú aj nemeckým . Z našej skúsenosti sa najviac predávajú drevené ohrádky má dieťa vačši priestor a na spodok ohrádky môžte dať penové puzzle čo samotné už je zaujímavé pre dieťatko. Na puzlách sú obrázky písmenka čo rozvíja dieťatko.Tak isto má rovnú podľa kde sa môže hrať .