Ahojte baby. Čím mastíte brdelky svojim drobcom aby neboli vyparení??
My sme pri prvom mastili kalciovou, co bolo onicom, potom sme presli na sudokrem. Pri druhom nepouzivame ani jedno.A drobcovi natierame prdelku s aloe. Mne sa to zda lepsie, ako tie vseliake maste...hm?
my vzdy sudocrem pri oboch a nemali zaparene nikdy...teda aby som neklamala,maly raz mal,ked sa pototo pri spani v kociku a prisla som na to az doma....
Mame rybilku je super a aj sudocrem je ok
my tak isto sudocrem aj rybilka obcas
ahoj ja kremujem kremikom na zapareniny od Alpy taky gulaty zlty a sme velmi spokojny
Ja som pouzivala rybaciu masticku, ale presla som na bepanthen a ten sa mi zda super.
@janka3a my rozhodne Bepanthen
ahoj, ja používam iba sebamed, ale aj obyčajný detský púder s mi velmi osvedcil - ked sme mali zaparenú ritku po pudri rovanko aj sebamede bola do rána ´úplne čistučká
Ahoj, my sme používali tiež najprv calciovú, potom sudocrem ale najlepšie sa nám osvedčil tento http://eshop.weleda.sk/nechtikovy-dojcensky-kre... vlastne všetka kozmetika z weledy. veľmi nám to pomohlo aj na zárezy 😵
ahoj ja som davala obom detom rybaciu mast v lekarni kupovanu taku červeno-modrú stoji niečo do dvoch eur.
vrelo oporucam bepanthen. a ked sa objavi prve zacervenanie - sudocrem, v tenkej vrstve.
no pri prvej som pouzivala viacej kremov , zacala som sudokremom, potom bepanthen, nivea aj indulonu na zadok sme mali, rybilka bola pre nu nejaka slaba, take vyrazky sa jej robili..
pri druhej som pouzivala zo zaciaktu len decku pastu (taka zelena rybacia mast), obcasj bepanthen, a babylove krem taky gulaty, vsetky su ok, ale uz jej nemastim stale, iba na noc....a staci, nezapari sa...ked som mala stale,tak jej praskala ritka vzadu
ziadnu a ked je cerveny tak bepanhten, pripadne sudokrem (ale ten stoji v sufliku 🙂 )
nastastie mavame problemy so zadockom, len ked idu zubky.... vtedy pouzivam sudocrem 😉
jednoznacne odporucam sudocrem 🙂
sudocrem
pouzivam len obcas "vinohradsku mast" alebo "rybacia" ...vyraba to galvex, okamzite zabeie, super je krem na zapareniny od nivey ..
iba z casu na cas sudocrem (pri prvom som skusala aj ine ale........s týmto som bola najspokojnejsia)
Sudocrem,som s nim velmi spokojna
bepanthen a fak sme velmi spokojne 🙂
My sme vyskúšali rôzne krémy ale najviac sa nám osvedčila Baby Indulona proti zapareninám.
my sme mali obycajnu rybaciu Rybilku a mala bola ok..... teraz je uz vacsia a mame aj kremiky z DM a je vsetko fajn 🙂
Ahoj, nase dvojicky mali zaparenu ritku. Lekarka nam zakazala pouzivat mokre obrusky a odporucila sudocrem. Stoji viac ako ine kremy ale je fajn.
sudocrem
Imazol vyskusaj
sudocrem ,rybilka
Ja som pouzivala pri prvom synovi len od Galvex-u Mast s rybim olejom- modrocervene balenie, a vyskusala som vzorky z porodnice- sudocream, bepanthen. Teraz bola v kufriku pre mamicky mast babypanthen (vzorka) a je super, ale draha ako slak, 30g cca 4,60 a 100g skoro 12€. Nk nasla som nahodou lekaren, kde mali 100g za 9€- nechapem tym cenam, to uz aku marzu maju z toho niektori.... S rybacou som bola spokojna, nk ma jedinu nevyhodu- neda sa vyprat a ked je uz babo akcnejsie, stava sa, ze pri prebalovani sa zaspinim ja i oblecenie, ked maly kopka... Takze ja som teraz naklonena babypanthenu. Sraci tenucka vrstva a je to ok, len tuby by mohli robit plastove, nie kovove...
ja som v porodnici používala sudocrem čo mi dali, ale malej sa potom zaparila riťka ...a skušala som kadečo, ale najviac mi pomohol sypký púder...a masť Rybilka, tu používam dodnes.
....a na silne zapareniny je super Imazol krempasta, a samozrejme časte prebalovanie, umývanie vodou nie vlhčenými utierkami a vetrať riťku co najčastejšie 🙂