Akú letnú prikrývku používate do hlbokého kočíka pre bábo?

kopeccc
29. máj 2017

Ahojte dievčatá, prosím Vás, akú letnú prikrývku používate do hlbokého kočíka pre bábätko / 5 mes. / Ďakujem.

evittam
29. máj 2017

@kopeccc 5.mes.dieta nie je bábätko. Ja som nepouzivala ziadnu letnu prikryvku. Max.tak obyc.bavlnenu plienku ak zaspali a pofukoval studensi vietor. Ty sa obleč a este si daj prikrývku a daj vediet ako sa ti to bude pacit.

dominika6
29. máj 2017

@kopeccc deku

evittam
29. máj 2017

@dominika6 V lete? Pri cca 28-35stupnoch?

kopeccc
autor
29. máj 2017

nie , teraz som myslela, napr.podvečer

dominika6
29. máj 2017

@evittam
áno sú úplne ľahučké deky,ked je večer alebo ráno chladnejšie tak zakryť aspoň nohy...ak počas dňa ked je 30st tak nič..stačí látková plienka kým spí v kočíku v tieni

nuni11
29. máj 2017

No v lete ked uz bolo tak od 25 stupnov a ze nejako extremne nefucalo tak som nepouzivala ziadnu prikryvku, ved to je podla mna zbytocne. Sa to dieta moze prehriat a to tiez nie je bohvieco. Len poriadne ponatierat kremom aby nespalilo nozicky ak ma nejake body alebo co a hotovo 🙂

kopeccc
autor
29. máj 2017

môžete aj foto @dominika6 ak by sa Vám chcelo 🙂

dominika6
29. máj 2017

@kopeccc aké foto..do teraz si mala čo v kočíku?

kopeccc
autor
29. máj 2017

@nuni11 myslela som ráno, podvečer 🙂...plienky to poznáme..chcela som niečo atraktívnejšie 🙂

mondolina
29. máj 2017

@kopeccc
Paneboze ved normálna deka.👏

kopeccc
autor
29. máj 2017

Ďakujem

cakamebabo
29. máj 2017

Hackovana decka je na leto super 🤗

evittam
29. máj 2017

@dominika6 Tak to je ine.😉

kopeccc
autor
29. máj 2017

@cakamebabo ano poznam 🙂 dakujem za milu odpoved 🙂 ...a uz aj poriesene uz mam zajednane dve uuzasnee lahunke jemne prikrývky...tesim saaa

fatima99
30. máj 2017

nie je to zla otazka, ja som tiez rozmyslal, ze ako to riesit v lete kedze babatko bude este uplne malinke, cerstvo narodene tak som si tiez nakupila iba take lahunke prikryvky, pod ktorymi by sa nemalo ani potit ani prehriat ale nad hackovanymi som este nerozmyslala, to je tiez super napad 🙂 dakujem za inspiraciu

kopeccc
autor
30. máj 2017

@fatima99 juuj tesim sa za pochopenie a dakujem tiez, pekny den fati 🙂 cmuk

kopeccc
autor
30. máj 2017

@fatima99 a drzte sa, nech je vsetko len fajn !

autumn11
5. jún 2017

ja som pri vysokých horúčavách syna neprikrývala vôbec a keď trošičku pofukovalo, tak som ho prikryla plienkou.

lubka3232
30. jún 2017

ja mám aj letnú pletenú deku ale pri horúčavách je veľmi teplá, takže buď nič alebo len plienku.

kopeccc
autor
30. jún 2017

myslela som skor, vecer v parku v lete...alebo pri vode... nie ked je 36 🙂 , vdaka