Ahojte dievčatá, prosím Vás, akú letnú prikrývku používate do hlbokého kočíka pre bábätko / 5 mes. / Ďakujem.
nie , teraz som myslela, napr.podvečer
No v lete ked uz bolo tak od 25 stupnov a ze nejako extremne nefucalo tak som nepouzivala ziadnu prikryvku, ved to je podla mna zbytocne. Sa to dieta moze prehriat a to tiez nie je bohvieco. Len poriadne ponatierat kremom aby nespalilo nozicky ak ma nejake body alebo co a hotovo 🙂
Ďakujem
Hackovana decka je na leto super 🤗
@cakamebabo ano poznam 🙂 dakujem za milu odpoved 🙂 ...a uz aj poriesene uz mam zajednane dve uuzasnee lahunke jemne prikrývky...tesim saaa
nie je to zla otazka, ja som tiez rozmyslal, ze ako to riesit v lete kedze babatko bude este uplne malinke, cerstvo narodene tak som si tiez nakupila iba take lahunke prikryvky, pod ktorymi by sa nemalo ani potit ani prehriat ale nad hackovanymi som este nerozmyslala, to je tiez super napad 🙂 dakujem za inspiraciu
ja som pri vysokých horúčavách syna neprikrývala vôbec a keď trošičku pofukovalo, tak som ho prikryla plienkou.
ja mám aj letnú pletenú deku ale pri horúčavách je veľmi teplá, takže buď nič alebo len plienku.
myslela som skor, vecer v parku v lete...alebo pri vode... nie ked je 36 🙂 , vdaka
@kopeccc 5.mes.dieta nie je bábätko. Ja som nepouzivala ziadnu letnu prikryvku. Max.tak obyc.bavlnenu plienku ak zaspali a pofukoval studensi vietor. Ty sa obleč a este si daj prikrývku a daj vediet ako sa ti to bude pacit.