ahojte dievcata, zrejme je tu otazka ohladom nocnej latkovej plienocky polozena viackrat.. mne to neda, prosim poradte mi, mozno aj konkretne, aku pouzzivate vy, pripadne ake kombinacie plienok.. ja zatial len little lamb, aj ked dam tu handricku sty dry, mam pocit, ze je maly mokry na nozkach a tak... na vrch davam tie pul nohavicky, vlniaky som zatial neskusala.. veeelmi vam dakujem za nejake rady.. moj chlapcek ma sedem mesiacov.. vdaka
ahoj. ja mam 2 baby. 7 mesacnej davam TB bam. strech a pulky Flip a 27 mesacnej, ktora ma plienky len na noc a prespi ju celu, davam bambolik nocnu plienku + 1 bambusovu vkladacku a IV vlnene vrchne nohavicky a este ani raz sa neprecikala. Celu noc v jednej "hnuske" mi bolo proti srsti ich nechavat 🙂
Davam na noc Tots bamboozle stretch (original vkladacka + baby lucy stvorec 30*30), Bambi Roxy (original uzka vkladacka + baby lucy stvorec 30*30) alebo Anavy (obe original vkladacky) nohavickove. Do vsetkych este stay dry flisovu od little lamb.
mne do 15m vydrzali Bum huger s prefoldom od BI a od BL, Anavy. Neskor som kupila Bambolik.
Na noc sme nepoužívali látkové plienky. Cez deň bavlnu alebo bambus.