prosím o rady, tipy s akou detskou kozmetikou máte dobré skúsenosti pre citlivejšiu, suchšiu pokožku. ďakujem za tipy a názory
weleda 😉 ale u nas zabodoval Excipial Lipolotion a specialny pripravok do kupela...vynechali sme vsetko, ked kozmetiku, tak len prirodnu 😉
ja som pouzivala Excipial Lipolotion..naaadherne vonal jemnulinky a pokozka uzasna...a mali sme aj lipobase a ten tiez vynikajuci...ale pouizvali sme len kym bolo potreba , uz dlhsiu dobu nekremujeme nicim. deti maju dobru pokozku nepotrebuju uz ziadne kremy
Oilatum sme mali tiez, na telicko je to OK, ale tie ruky mame v zlom stave. Vyskusala som indulonu, excipial, lipobase.......a mam pocit ze vsetky maju len kratkodoby efekt. Este rozmyslam nad kozmetikou BABE...mate niekto skusenost?
my uz od narodenia pouzivame Biodermu Atoderm PP a sme max spokojny
Ahoj, môj malý mal tiež problém, mal suchú až drsnú pokožku, tak nám p.Dr. predpísala Excipial a kázala ho zmiešavať ešte s niečím mastnejším-dávame bielu vazelínu z lekárne.A keď mal sklon k ekzému, primiešavali sme do vazelínky Leciderm, ten je veľmi dobrý.
@bambuska ahoj, moj maly mal suchu pokozku najprv len na nozickach a potom aj na zvysku telicka a nepomahalo nam ziadne telove mliecko. Potom nam MUDr. dala krem Lipobase na premastenie a teraz ma pokozku tuti-fruti 😉))