Prosím vás akú komodu kúpiť na prebaľovanie? Ako sa to kupuje? Hoci akú komodu si vyberiem a potom na ňu kúpiť zvlášť prebaľovací pult alebo to je spolu dokopy? Poprípade akú máte vy doma a ste s ňou spokojná. Chcela by som trosku širšiu komodu aby sa mi hore zmestila kozmetika pre bábo atd. Lebo som videla na nete aj dosť úzke na ktoré sa okrem bábätka už veľa toho nezmestí hore. Obyčajnú čisto bielu by som chcela.
Inac na baby babo kukni tam maju siroku komodu
Za mňa zbytočné... Mali sme v spálni na poschodí... Mi väčšinou dolu v obývačke, kuchyni, takže som aj tam najviac prebalovala.. ďalej miesta veľa zaberie
Ja zase súhlasím s @len_nig komodu a prebalovacim pultom používame denno-denne, a to už má syn 22mesiacov. Pre mňa najlepšia vec. Keď sme niekde inde a musím ho prebaliť niekde na posteli, vždy konštatujem, že to je hrozne na kríže....
Môžeš kupit hocijakú komodu ale kukni tie vyslovene prebalovacie, akú majú výšku a či ti tá výška sedí.... Lebo také bežné komody môžu mať rôznu výšku a nemusí to byť pohodlné. A hĺbka nech je aspoň 50cm, lebo prebalovacie podložky majú 70cm dĺžku, aby ti moc netrcala, aby náhodou dieťa nepadlo... Tu podložku môžeš na komodu volne položiť, nemusí to nič držať.
Tiež som komodu nevyužila. Len prvý mesiac, zbytočne investované €. Ale kúpila by som keď-tak obyčajnú komodu a na to takú tú penovú prebaľovaciu podložku. Aspoň ušetríš
Ďakujem pekne dievčatá 🙏🏻😊
My sme mali takú, kde sa dala pri montovať ta prebalovacia časť, využívali sme ju asi 2,5m hlavne po kúpaní, ale potom bolo moje dieťa moc akčné, čiže sme to zrušili a ma z toho len komodu. Myslela som ze super vec, ale nechcelo sa mi tam chodiť malého prebalovat, prebalovala som hocikde a teda o kríze som neprišla, ved som pri tom sedela 😁
Úplná zbytočnosť, fakt.
Ale ak naozaj si presvedčená, že je to niečo "must have" tak ti uolne stačí kúpiť nejakú cez bazos.
ja som kupila prebalovaciu podlozku, tu mam na vani a tam prebalujem uz druhe dieta a starsie to tiez stale vyuziva po kupani, tam umyvame zuby, susime, obliekame.
Mali sme prebaľovací pult z IKEI, myslím ten najlacnejší, a využili sme aj priestor na uskladnenie dole. Ja som si naň nedala dopustiť, my sme využili 🙂 Veľa.ludi.ma vopred prehovaralo, že načo,ale som rada, že som sa nenechala.ovplyvnit. ja som dokonca veľmi veľmi pochvaľovala aj kôš na použité plienky, dlho sme využili
za mna je to hlupost, staci prebalovacia podlozka a tu si das, kde chces.
Mame komodu s prebalovacim pultom (ten pult sa da dat aj uplne dole a vies mat len komodu neskor), vyuzili sme ju maximalne pri prvom dietati a vyuzivame maximalne aj pri druhom dietati, a to ma mladsia uz skoro 2,5 r. Mame ju z Drevony, maju tam viacero typov... https://www.drevona.sk/prebalovaci-pult/
My mame konkretne tú Rea Mickey.
Za mna treba, babatko som prebalovala minimalne desat krat denne, plus vzdusne kupele, xy hodin som stravila pri prebalovacom pulte😂 keby som to mala robit nad postelou, odidu mi krize hned.
Teraz sme to vsak pre nedostatok miesta vyriesili podlozkou na postielke, tak hadam splni svoj ucel
Ja som mala super lacnu nafukovaciu podlozku z IKEA polozenu na jedalenskom stole a na tom navliecku a bolo to super. Mohla som to prelozit kdekolvek.
Nechapem ako niekto prebaluje na posteli alebo na zemi. Neskutocne z toho boli chrbat.
Komodu by som kupila len ak to potom vyuzijm ako uskladnovaci kus.
Ja som mala teda aj mám komodu s prebaľovacim pultom, ktorý sa dal zložiť dole. Kupovala som takú čo sa mi páčila a hodila do spálne. Asi pol roka som na nej pravidelne prebaľovala malého a doteraz ju používam na uskladnenie všetkých jeho vecí ( malý má cez rok ) čiže je maximálne využívaná..
Autorka ak môžem poradiť pozeraj komodu, ktorú vieš využiť aj neskôr, ktorá sa ti niekde hodí resp. Páči. Tie drevené prebaľovacie prvky sú tak robené, že ich akoby nasadíš na tú komodu, čiže popozeraj na nete aké majú rozmery komody aj prebaľovacie prvky a tak si dopasuješ plus jasné aj výšku aby ti bola pohodlná.
@andreatytler presne túto podložku sme mali a bola to výborná a lacná pomôcka.
Vždy bola na sušičke v kúpeľni, hneď vedľa umývadla. Nikdy som doma neprebalovala v posteli alebo na gauči...odpadli by mi určite kríže. 🤭Vždy pekne v kúpeľni, buď som použila vodou navlhčený tampón alebo som dieťa rovno umyla v umývadle. Čiže aj spotreba vlhčenych servítek bola minimálna (používané len mimo domu). Vždy je lepšie dieťa umyť vodou ako vlhčenými.
K tej podložke som kupovala aj pult, no mali sme ho zložený a nevyužitý v chodbe, takže som ho hneď aj predala.
My mame klasickú bielu komodu Hemnes z Ikey a na to sme dokúpili len tú prebaľovaciu dosku s podložkou. Doska sa dá preč a komoda ostane 🙂
Ziadnu blbost ja taku mam
A vyuzivala som to asi mesiac. Potom som prebalivala kde prislo
Urcite som nesla z bodu a do bodu b v dome len koli tomu aby bolo dieta na komode..