Dievcata poradte mi prosim...Neviem aku zimnu kombinezu mam mojmu dvoj-rocnemu synovi kupit...Hovori sa,ze viac vrstiev tensich ta viac zahreje ako jedna hruba,ale ja fakt neviem...Jednu som chcela objednat.Je vraj nepremokava a zateplena,ale odporuca sa pod nu teplejsie oblecenie...Napiste prosim vase skusenosti a hlavne co znamena to teplejsie oblecenie pod tu tensiu kombinezu...Dakujem krasne 🙂
@kvetinka211 Ja chcem jedno aj druhe...Myslim si,ze von je lepsia kombineza a zas,ked ideme niekam do obchodu,alebo autom je zas lepsia bunda s oteplovackami.
@janate mne sa najviac osvedčili oteplovačky a vetrovka - ale nekupujem také "napufňané" ale lyžiarske. Tie sú také tenšie ale neprefúkajú a nepremoknú (vždy ziťuj vodný stlpec).
Mám celkom dobrú skúsenosť napr. so zn. etirel a podobne. Určite kúp 2 ( druhá kludne aj z druhej ruky) aby si stíhala preprať lebo aspoň u nás sa vždy katastrofálne zamaže. Prípadne tú druhú kupujem už ako celý overal - je to lacnejšie.
@martuska75 a pod tu tensiu kombinezu stacia hrube pancuchy,alebo davate aj teplaky?
Ja oteplovacky a bundu mam a chcem este aj kombinezu...Jedno urcite nestaci 🙂
@janate Podľa toho aká je zima 🙂 a či bude behať alebo sedieť - to už treba oskúšať čo komu vyhovuje.
@janate ja som prebehla exisport a mali tam dost pekne a kvalitne kombinezy (modre aj bielo-sive...nieco aj vo vypredaji z min.roka co neodislo) prave pre tento vek chlapcov, presne som aj ja podobnu hladala,ale nakoniec som nasla mimo SK, tak som si ju dala objednat, lebo bola za vybornu cenu so super zlavou. Material by mal byt vode, vetru aj snehu odolny, pokial planujete nejake zimne radovanky, mozno sankovacky, lyzovacku. Vo vnutri vyteplenie fleece a dostatocna dlzka na zimnu obuv. 😉
Tesco malo teraz aj celkom fajn termo spodne pradlo od 2 rokov, typicke biele a cierne natelniky a tiez k tomu nieco ako chlapcenske spodky tiez termo, takze k tomu par vyrstiev nato pod kombinezu je idealna kombinacia (ako fleece bundicka a nejake teplacky). Je to podla uvazenia...
Inak som vyberala vsetko v sportovych obchodoch a radila som sa aj s predavacmi, ktori maju svoje skusenosti, alebo chodia do hor.
Niekedy staci do kocika aj mozno nieco z HM pripadne NEXT ci TESCO obchodika, mozno postaci aj set oteplovaciek a zimnej bundy....zavisi od toho co od zimy ocakavate a ake aktivity budete planovat, tak podla toho vyberaj. 😉
p.s. este k tomu setu oteplovaciek a zimnej bundy VS kombineza.... mne v sportovych obchodoch radili vyhradne kombinezu do 2 rokov, kedze dieta sedi aj v kociku aj na sankach, ci sa hra v snehu, lepsie je ked ma vsetko ALL IN ONE a nikde sa mu nedostane sneh a nepodfukne ho vietor. Na taketo aktivity je to praktickejsie, ale zase z druhej strany je lahsie zhodit bundu a potom oteplovacky. My sme stale casto v horach, tak vyuzijeme asi oboje, teda hlavne tu kombinezu, kedze chodime aj na tury a maly obycajne sedi pokial sa nesie 😉
My mame jednu modru budnu s oteplovackami, a druhu zelenu taku drahsiu, ma oteplovacky na traky a bunda sa da prizipsovat k oteplovackam, takze sa mu pod oblecenie zima nedostane, kombinezu kupovat nejdem, neviem si predstavit ako by som maleho musela celeho povyzliekat, keby chcel cikat
@martuska75 No ked bude sediet,tak ho hodim do fusaku 🙂
@janate ja zasa vaham ci kombinezu alebo supravu oteplovacky+bunda