Ahojte, prosím Vás , poraďte akú fľašu pre mesačné babatko s refluxom? Mame na predpis Hipp ar a pijeme cez fľašu MAM ale mam pocit ze tam je úplne mini dierka a upchava sa to , mam majú aj cumel veľkosť 2 od 2mesiacpv myslite že môžem v pohode dat aj keď synček ešte 2 mesiace nemá alebo inú fľašu?
Ahoj, presli sme z normalneho UM na sensitive a mlieko je huste a lepkave.cez obyc dierku ide velmi tazko a babo sa nenaje, unavi sa. Pouzivame vacsie cumle na flasky, teraz ma 2 mesiace a taha z avent c.3, ale davali sme aj z vacsej, bo nevladalo tahat z c.3
Na reflux jednoznacne medela. To mi v porodnici viac pochvalili nez avent.
Ďakujem Vám za odpovede, nakoniec sme kúpili cumel od MAM len veľkosť 2 a išlo bez problémov len teda, začali sme s mliekom ar dnes , dala som 2 fľaše ešte len ale ajtak zvracal je to v poriadku? Nie síce toľko ako predtým ale aj keď sa napapal, odgrgol ajtak potom zvracal , myslela som že z Toho mlieka nebude
Ahoj, môj syn mal reflux, grckal, problém pri pití. Používali sme Philips avent response, aj keď mal Ar-kove mlieko v pohode pil cez cumlik vhodný na jeho vek. A čo sa týka mlieka trvalo 1-2 dní keď sa grckanie ustálilo a potom už bolo kŕmenie bez problémov. 🙂
Kľudne by som skúsila aj tú druhú veľkosť, ak sa nebude bábätko drhnúť silnejším prúdom, tak v pohode. Ja som mala obe deti na AR mlieku a mali sme Avent fľašu (staršia antikolikovú, mladší Natural response). Neupchavalo sa nič.