Aku fľašku pre novorodenca?

31. máj 2024

Ahojte. Akt. som v 28 tt, pomalyčky nakupujeme vybavičku a veci do porodnice. Neviem si rady aké flašky a ake cumle mám kupiť novorodencovi. Všade na mna vyskakuju Avent-ky, ale kamoška povedala, že jej pretekali a najlepšie boli baby love z DM. Viete mi plz poradiť? alebo hodiť dole link, foto , hocico?

petamich
31. máj 2024

my sme sice nie pre novorodenca ale az neskor mali MAM a boli najlepsie 🙂

luciaruz
31. máj 2024

Za mna mozem doporučiť jedine Medela. Su drahšie ale kvalitou su topka na trhu.

autor
31. máj 2024

dakujem. ale napr. ake? lebo kazda značka ma este milion druhov, anticolic a bohvie čo este. stratena som :D

anavixy
31. máj 2024

A ty si teda uz rozhodnuta ze nebudes dojcit? Ak ano tak samozrejme investuj, ale ak to mas len “pre pripad”, tak staci nieco lacnejsie na zaciatok. Ja som mala aj avent a nebol problem. A antikolikove urcite, nech nemusis riesit ze saje vzduch.

autor
31. máj 2024

@anavixy nie praveze chcem kojiť, ale bohvie ako dopadnem. Chcem sa pripraviť aj na kojenie, odsavanie ale aj na flašky, nech ma neprekvapí nič,

autor
31. máj 2024

@luciaruz medela je zevraj super značka ale ja som skumala len odsavačky

anavixy
31. máj 2024

Tak v tom pripade neries flasky, vyber si, ktore budes chciet, ak dojcenie nepojde, ale urcite si ich nekupuj dopredu. Kup si jednu nejaku aby si mala doma a zbytok objednas, ak bude treba. Napr na dokrmovanie popri dojceni je najlepsia Medela Calma. Ale ty v orvom rade investuj peniaze, ale hlavne cas do kvalitnej pripravy na dojcenie! Odporucam vyhladat laktacnu konzultantku (Institut pre podporu dojcenia), alebo si najdi na ig profily vasa laktacna konzultantka, patricia laktacna konzultantka (robia aj online pripravu) a lipirea blog.

vkatush
31. máj 2024

Ak nie si niekde z kraja, kde líšky dávajú dobrú noc a muchy sa otáčajú, tak by som nekupovala zbytočne dopredu (keďže chceš kojiť). Možno fakt len jednu obyčajnú do zásoby.
Fľašku vieš kúpiť v drogérii, v niektorých klasických obchodoch, vo vyslovene detských, kuriérom ti rýchlo príde (môžeš z pôrodnice objednať a doma ťa už počká,...)
Urob si len prehľad, akú asi by si chcela a potom kúpite, ak bude treba.

Ja som kojila len pár týždňov, ale mali sme problémy. Keď som povedala, že to nedáme a ideme asi na umelé, manžel sadol do auta, vybehol kúpiť fľašu aj mlieko, nebol problém.

A mali sme aventky anticolic, od začiatku spokojnosť. Malý má skoro 1.5 roka a stále používam len tie. Takže nie všetky tečú.

simona92101
31. máj 2024

Dr.Browns antikolik.flase,osvedcili sa pri vsetkych 3 detoch.maju drobny cumel,lepsie sa im flasa akceptuje.
Cumle mame Avent ultrasoft,su makucke,nedrazdia okolie pusiny a nesposobuju predkus

minesasubu
31. máj 2024

Ja som mala kupenu suavinex zero nepouzila som ju a jednu antikolik b-box po čase bola fajn na vývar a vodu a stále sa držím tejto značky