chcem aby mala dosah minimalne 250m, nech ma prenosnu kameru (nech moze byt dieta vonku v kociku) a nech vydrzi dlho baterka... 😉
ja ju mám tiež a neviem si vynachváliť, malý v noci totiž furt vydáva nejaké zvuky, takto sa len pozrem na kameru a vidím či spí alebo už je hore a ide papať, nemusím v jednom kuse vstávať a ísť kukať do postielky, inak doporučujem s nočným videním aby si aj po tme čosi videla, my máme topcom---- a baterky--- ona je nabíjateľná ale keď kúpiš kvalitné alkalické batérie tak určite vydržia dlhšie
@luba28 maly bude mat narodeniny a nechcem, aby ho zbytocne zasypali hrackami, tak som navrhla, nech sa vsetci zlozia na take nieco. on cez den moc nechce spat vo vnutri. cez noc nema problem, ale cez den vie spinkat iba vonku v kociku. no a ja nemozem nic porobit, lebo musim byt pri nom. a taktiez spi uz vo vlastnej izbe. tiez vecer vydava take zvuky a neviem ci spinka alebo ci je hore. takto len kuknem a nepreberiem sa uplne. mam totiz problem potom zaspat 😒 pre mna to nebude zbytocna investicia 😀
Kup si wifi kameru na ebay okolo 20eur stoji. Ak mas trocha zrucneho muza v pc zapoji to a budes mat. My sme tak mali. Je to aj s nocnym videnim. Zapli sme, isli sme na uahradu aj s povitacom a sledovali.
Nie. Za taku 20 eurovu polozku nie. Clo sa plati mimo statov eu a je od nejakej sumy stanovene. Ale neviem presne od kolko. Viem ze ked sme kupovali radio co stalo nad 100 eur tak sme platili. Ono sa aj tak drahe veci neoplati kupovat z prdele, to uz stoji podstate rovnako aj tu. Ale do tych 20-30 je to este fajn a ani ta to potom tk nesere ked nejaky trupik neposle alebo tak, aj to sa stava...
max spokojnost. Bez kamery by sme už nechcelil. Máme prehlad co sa deje, nakolko maly občas zaplače zo spánku, nemusím ho rušiť a ísť do izby. Vidím cez kameru,že sa nič nedeje a može spinkať ďalej. A dobré je to aj cez den, lebo moj maly sa budi potichu bez plaču.... postavi sa v postielke a hra sa s flaskou s vodou...tak viem včas zasiahnuť, aby sa napríklad aj celý nepovyzliekal. Cítala som tu aj taký prípad, že dieťa sa vyzlieklo aj z plienky v ktorej malo nakakane a ponatieralo sa cele. Tak toto sa nam nemoze stat. 🙂
odoporúčam topcom. Výborný pomer cena/výkon.
@allias20 a neni to zbytocna investicia,...????