Akú detskú kozmetiku používate?

mthr
8. feb 2013

Ahojte vsetci 🙂 Zaujimalo by ma aku detsku kozmetiku pouzivate, popripade, mate niekto uz konkretnu skusenost s kozmetikou pre deti od Avonu ? Mthr

barcelona94901
8. feb 2013

@mthr myslím,že Avon nie je najlepšia voľba a že prepadol v testoch aj s detským opal.krémom a ak sa nepletiem Avon mal tu aférku,že v skutočnosti ich výrobky boli testované na zvieratách
navyše aj v takej dm drogerii sa dá vybrať,kvalitnejší detský produkt ,za podstatne nižšie ceny ,aj bio 😉

simca06022011
8. feb 2013

Ja som avon kupila, lebo som tam zaregistrovana a vyhodila som to hned... aj mne samej to bolo neprijemne na pokozke... urcite ju neodporucam, je to lacny smejd..radsje skocte do dmky a kupte nejaky prirodny produkt, alebo do lekarne... ja mam otestovany sprchovaci ź klorane, aj biodermy aj dmkove vsetky a su ok... kremy a telove mlieka mam aj do bubchen a je to ok...

mthr
autor
8. feb 2013

@barcelona94901 @simca06022011 dakujem za nazor, myslela som si ze to takto dopadne, preto som sa najskor spytala. Tiez som tam zaregistrovana, ale neverim vsetkemu co tam maju... Zatial nepouzivam nic, termin mam az v marci ale robim si prieskum ze aku kozmetiku mam kupovat 🙂

simca06022011
8. feb 2013

@mthr ja by som novorodencovi urcite kupila klorane alebo biodermu sprchovaci gel a ak budes pouzivat olejceky a neviem co, tak to si vyber nieco prirodne... su tie sprchovacie sice drahsie, ale vydrzia riadne dlho... my sme sa s tym museli vsetci umyvat aby sme to minuly, lebo kozemtika nema byt dlho otvorena :P

josenka
8. feb 2013

@mthr Čistá voda, detské mydlo bupi podľa potreby - určite nie každý deň, olivový olej tiež podľa potreby 🙂 .

januliku
8. feb 2013

@mthr Pre novorodeniatko ziadnu kozmetiku netreba. Uplne staci cista voda a detske mydlo iba na ritku ako pise josenka. A samozrejme nejaku masticku na ritulu (ja mam osvedcenu rybaciu). Az po narodeni zistis, aku ma babo pokozku, pokial extremne suchu, tak dokupis telove mlieko podla potreby. My pouzivame modru indulonu, ta urobi rovnaku sluzbu ako bioderma.

zivika
8. feb 2013

@mthr tiez sa pripajam k nazorom, ze kozmetiku netreba, staci voda a detske mydielko...ale ked uz, tak urcite nie avon, ani nic podobne, skor nejaku prirodnu kozmetiku, bez farbiv a parfumov...ked bude mat suchu pokozku, mam dobru skusenost s A-derma telovym mliekom...pouzivala som ho na odporucanie detskej koznej

lucinka58883
8. feb 2013

Podľa mňa tiež netreba žiadnu extra kozmetiku, stačí obyčajné mydlo na zadoček a keď má veľmi suchú pokožku čo neni u novorodencov asi nič zvláštne tak obyčajný olivový olej 🙂 ten nám poradila aj doktorka

cenculinka
8. feb 2013

my nepouzivame dokopy nic. pri kupani len cista voda a raz za cas Bubchen samponik na vlasy, po kupani obcas natieram Aviril olejom, inak nic viac. na zadocek pri prebalovani davam obcas Calciovu mast. nemame ziadne kozne problemy a Felix ma pokozku krasne hebku 🙂

cenculinka
8. feb 2013

este som zabudla napisat, ze som nekupila pred porodom vobec ziadnu kozmetiku, dostanes kopec vzoriek po narodeni miminka v roznych reklamnych balickoch a tam sama uvidis, co mimcu vyhovuje a to si potom kupis. Felix sa mi napriklad po natreti ritky Sudocremom okamzite vysypal a vyliecila som to len rybacou smradlavou mastou 😀 a milion detom sudocrem maximalne vyhovuje. co mimino, to ina pokozka, tak skoda penazi kupovat nieco dopredu 🙂 a cim menej vone, tym lepsie, Rybilka smrdi jak slak a je super, za par "korun" 😀

soniatko
8. feb 2013

ja som doteraz vyskusala viac znaciek, dnes som vyskusala Bupi a som maximalne spokojna a ostanem uz pri tejto znacke...mala naaaadherne vonia a vlasky ma jemne ako paperka, po ziadnom inom sampone to nemala...a to sme mali aj Niveu, ci Johnson...a na ritku davam rybaciu mast alebo calciovu mast a puder z DM-ky, dcerka bude mat 5 mesiacov a este nemala ani raz zapareniny...

mthr
autor
9. feb 2013

@cenculinka Ahoj 🙂 dakujem za radu 🙂 a odkial dostanem vzorky ... o tom som veru este nepocula. Ale je dobre vediet ze doporedu nemusim nic riesit...

cenculinka
9. feb 2013

@mthr neviem ako je to u vas, ale ja som jeden balicek dostala od zdravotnej poistovne, dva od gynekologicky a jeden v porodnici. 90% obsahu su letaky, ale boli tam aj vzorky samponov, olejov, kremov, dokonca 1 flaska LOVI, cumel, kratasy, ciapka,... skus sa u vas na to popytat, svojho lekara, v nemocke ked tam budes chodit do poradne,... 🙂

sisaka
9. feb 2013

ja som pouzivala (a dodnes pre syna pouzivam) Weleda
proti striam som tiez pouzivala od nich olej - nemam ani jednu 🙂

stellamaris
9. feb 2013

my pouzivame pre maleho Aviril olej,osvedcil sa mi velmi 🙂 mame nakupene aj detsku kozmetiku Bübchen,Hipp a Penaten,budeme pouzivat,ked minieme Aviril,kedze ten si nosim zo Slovenska,naozaj vyborny olej....

babulatko
9. feb 2013

weleda

monicenka123456
10. feb 2013

pouzivame johnsons-baby ale z avonu sme mali tiez,mne osobne sa vobec nepacila ,tuto co pouzivame teraz je ok 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

adazdca
28. feb 2013

mali ste niektorá avon baby olej? mne sa to ako olej vobec nezdá, je to také gelovité... a po natretí lepkavé, ked som natrela malého avirilom, nivea olejom alebo sebamed olejom, tak bol "olejovy, leskly" a nie lepkavý ako po avonovom oleje, brr aj mne samej je to neprijemne...