Ahojte žienky, chcela by som sa Vás spýtat akú aviváž používate na pranie detského prania? Používala som Silan Naturals Sensitiv Avocado Oil s Aloe vera, lenže táto aviváž akosi vymyzla z obchodov, neviem ci ju prestali vyrabat. Vyskúšala som aj iný typ biely silan sensitiv ale vobec mi nevonia, a taktiež ani tá nová ružová sensitiv mi nevonia..Akú používate vy aviváž, a ktorá zanechá dlhotrvajúcu voňu?
batole
Lenor biely, sensitive
zlty Lenor
Aj u mňa je Nr. 1 žltý Lenor a ešte krásne vonia bledozelené Coccolino, ktoré kupujeme v Maďarsku, keď tam sem-tam zablúdime na nákup...
ziadnu. kubko ma atopicky ekzem, ktory avivaz este zhorsuje ☹
Pouzivam ocot. Zmakcuje vodu, neutralizuje zvysky pracich prostriedkov, dezinfikuje, pomaha napr. aj zenam s kvasinkami, ked plachaju v octovej vode spodnu bielizen. Nesmrdi. Ze ani nevonia, nevidim ako problem, aj silna vona moze deticky drazdit!!! Ocot odporucaju aj maminky atopikov.
ja striedam ale vacsinou lenor 🙂
ja som prala vecičky v lovele aj aviváž mám takú.
Mne moja pediatricka neodporucala ziadnu avivaz. Je to zbytocne a zatazuje pokozku.
ziadnu 😉 ja avivazujem len detske deky, pripadne nieco do nejde priamo do styku s detskou pokozkou .. svetriky a tak kedze idu uplne navrch a su maksie potom
ziadnu avivaz, ziaden prasok..staci pracia gula a ocot
Ja som zatiaľ prala vecičky v Persile a dala som aviváž Silan s Aloe Vera podľa mňa to nebude vadiť a krásne jemno vonia..... Ale mamina mi kúpila myslým že Lovela sa to volá určené pre deti ale vonia len tak slabúčko...... A ja taký aj prášok....
ziadnu avivaz.. praci gel batole aj tak krasne vonia, perieme v tom aj pre nas, dospelych 🙂
A este som si spomenula na jedno plus pre ocot: stabilizuje farby 😉
pokial viem,tak pre malinke babo by sa nemala pouzivat ziadna avivaz...my sme najskor pouzivali najskor Lovelu a teraz detsky Dreft
a ten ocot sa kedy pridava? a kam? normalne do davkovaca na avivaz? a kolko asi?
biely frosch
ocot mi bohuzial smrdi aj po dalsich 3 opraniach 😝
silan sensitive..ocot smrdi aj mne
ziadnu. nepouzivam vobec. vobec nemam rada prevonane handry.
Ja používam prací gel Lovela a tam už potom aviváž netreba, veľmi pekne prádlo vonia...
Alebo potom Silan Senzitive..
ja pouzivam dreft alebo lovela.. pradlo voni krasne
aj bez avivaze 🙂
žiadnu, skúsili sme raz Lenor Senzitive...malá sa vysipala, od vtedy nič....len prášok Persil Senzitive, aj ten dám 2x vypláchať
Ecover. Sice je velmi drahy, ale jednoznacne najkvalitnejsi. Zalozeny len na rastlinnej a mineralnej baze, s pouzitim esencialnych olejov a co je dolezite, je v prirode odburatelny. Takze je aj ekologicky.
batole ,alebo modry lenor
@mafia102 ten vonia krasne..akurat som v nom oprala..peries v nom aj detske veci? Vyzera, ze je vhodny aj pre deti, len mi nevedeli v drogerke poradit:(
@beatrisss1 Ahoj, periem aj detske veci, ja som okrem zlteho alebo modreho Lenoru este ani inu avivaz nepouzila. Ale najcastejsie pouzivam zlty, a pouzivam od narodenia, a malemu nic nie je 🙂
modrý lenor...ja používam..vonia celý dom 🙂)))