Ako zistím či sú prvé topánky vhodné a kvalitné?

bubla30
13. nov 2013

Ahojte, viem, že tém o topankach je tu neurekom, ale zatial som nikde nenasla, ako zistim, ci su dane topanky vhodne. Pise sa napr., ze by mala byt ohybna podosva-tak som to pozerala na elefantkach, porovnala s bubble gummers, ale neprisli mi v nicom ohybnejsie ani vynimocnejsie. Nevyznam sa len ci je to tak? Rada by som malemu kupila nejake kvalitne topanky na prvé kroky, po dome uz beha, vonku zatial velmi nechce. To je dalsia dilema, ci teda uz teraz kupovat kvalitne, alebo pockat,kym sa rozchodi aj vonku a zatial kupit len nejake lacnejsie? Bojim sa, aby mu prilis nenarastla noha...Radte,ak viete!Dakujem!

zutera
13. nov 2013

Ahoj, my jsme koupili první botky zn.Fare.Slovenské.Koupili jsme je v lékárně tak počítám že budou kvalitní 🙂 .Sice nejsou vzhledove až take cool , ale my máme hypotonii a doktorka je chvalila.Jsou i dost ohebne a jsou kožené. Stali nás asi 26 €.

stanislavao
13. nov 2013

@bubla30 my sme mali prve boticky RAK a su podla mna super. dietatko ma nohu pevnu a su makucke, kozene. a menili sme ich cca kazde 2-3 mesiace, lebo narastla nozka. a nikdy v zivote som nekupovala a ani nekupujem detom boty vacsie o 1cm. lebo to je podla mna hrozne vela.

alena16
13. nov 2013

Capačky PEDIPED sú dobré na prvé kroky, úplne mäkučké, ohybné.

jul11
13. nov 2013

@bubla30 ahoj,p[raveze makke capacky vobec nie su vhodne,nam to povedali na rehabilitacnom oddeleni. maju mat pevnu podrazku,smaozrejme nie taku,ze sa vobec neohne,ale nie latkovu. maju byt po clenky. mozu byt na zavezovanie,pripadne take vyssie sandalky,ale aby vpredu boli plne. take malinke cisla ani velmi v deichmanne a tak nemaju. tak sme kupili v Protetike c.17. tak od c.19 mas aj v Deichmanne, Reno. RAK je slovensky vyrobca a ajSlovobuv,ale uplne male cisla nemaju. Ja kupujemv acsie,aj sa to odporuca,aspon tak 0.5cm,aby zase topanocky netlacili a ako rychlo rastie nozka je individualne.Na stranke Slovobuv najdes ako spravne merat a ako asi rastei noha. U nas to nevyslo,pisu ze v medzi 1-2rokov narastie noha o 1-2cm. Nasej narastla o 2cm za pol roka.

ivanakir
24. nov 2013

Aj my kupujeme skoro len slovobuv, su kozene a certifikovane. Nastastie sme z presova a bardjov, kde ivch vyrabaju je poruke. Je tam az podnikova predajna- suuuuper ceny. Podla mna je vyborna ajj protetika- s inymi nemam skusenosti... A na doma pouzivat papucky na striedacku s protismykovymi ponozkami...