Dá sa nejako zabezpečiť postieľka aby z nej dieťa nevedelo vyliezť?
@patka06 zrovna toto som čítať nechcela 😂
my sme dali uplne dole na najnizsi stupen lozko , to sa vam neda dat ?
@minesasubu máme to najnižšie ako sa dá
A koľko ma rokov?
@patka06 v akom veku? Lebo moji boli tak vysoki, ze vedeli vyliezt este skor, ako vedeli chodit a jednoducho by len capli na zem.
Takze ja som si kupila videovysielacku a musela som prist po zobudeni skor, nez sa postavil a zacal prehadzovat nohu cez okraj 😃
@85miska
@babulkomale
20 mesiacov
a ako vylezie von ? pouzije nieco okolo alebo prehodi nohu cez postielku ?
preco nechces aby vyliezal ked to vie ?
@babulkomale Keď mala rok už chodila sama, postieľku mala pri našej posteli, matrac najnižšie.
Naučila sa preliezť na našu posteľ a odtiaľ na zem, po zobudení prišla za nami - keď chcela
ked mal 2 roky vybrali sme dve tycky aby vedel vyliezt von 🙂 asi tak sme to riesili
@minesasubu jednu nohu vylozi hore a cez ňu sa vytiahne. No nechcem to kvôli tomu, že máme v izbe nonstop úplnú tmu a náhodou si pomýli stranu a nepôjde tou kde mame posteľ ale kde dopadne bolestivo na dlážku
@patka06 my mame extra vysoku postel, u nas sa to takto riesit nedalo, aj ked postielka bola prisunuta k nej.
Ked zacal vyliezat z postele, zrusili sme bocnicu aby nespadol z velkej vysky. Asi 2 tyzdne mal z odchodu z postielky zabavu a potom ho to preslo a ani z postielky nespadol
Od 2r vedeli vyliezť. Pred tým iba keď nebol matrac dosť nízko. A nie, vtedy nepadali na hlavu,len proste vedeli vyliezť a to bol čas učiť ich na posteľ
Ako môže padnúť bolestivo? Daj na najnižší stupeň, bočnicu preč alebo tyčky a nauč zliezať bezpečne.
Vybrali sme palicky a neskor celu bocnicu aby mohol vyliezat, vedla postele som dala matrac z detskej postielky, ked nahodou zle stupil tak sa neudrel spadol na makke. A stale sme pouzivali monitor prave aby nas zobudil keby sa dieta vybralo na nocnu vypravu po byte.
My sme dcéru naučili vyliezať bezpečne a nebol problém