Ahojte, používame celosilikónové cumle od suavinex a chytili strašnú pachuť po tom ako boli namáčané do medu. Dá sa toho nejako zbaviť? Malá ich nechce ani dudlať. Už som ich vyvarila aj s octom a stále sú také
Ja dufam,ze toto je zasa len nejaka sranda, ako sa zviditelnit na zltom slonikovi...
🤣🤣🤣 do piva ste ešte nenamacali? skús. čím skôr začne, neskôr ako by našiel 😉
@cookie29 určite nie, ešte je malá.
@anjelicek26 nejakého sloníka môžem o💩. Čo je zlé na otázke? Z piatich cumľov 4 nedá do úst , pred troma dňami som ich kupovala, nechcem ich hneď vyhodiť ak sa im dá nejako pomôcť.
@zuzanka.zuzu neviem, môžem svokre odporučiť , že keď bude nabudúce strážiť môže skúsiť pivo miesto medu.
ak je veľká na med, tak je veľká na zbavenie sa cumla... inak k zubarke chodíte ako často? či aj na kazy je ešte malá?
Ako sa ten cumlik dostal do medu? To moze existovat rodic,ktory da batolatu lizat med na cumliku?
To je žart? Len tak zo zaujímavosti, aké staré je dieťa? Vieš, že do roka sa med nesmie dávať? Pretože hrozí vážne zdravotné riziko?
Neverím, že toto vážne píšeš... Ako už ten med je neuveriteľný pre mňa, a keď si ich potom vyvarila v ešte aj octe, tak sa nečuduj🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Cisty trolling. Ale ak ti to nikto este nepovedal, tak med obsahuje toxin,ktory male dieta moze zabit...o cukre radsej pomlcim🫣
Ach, že som sa niečo opýtala. Zase len naložiť najviac ako sa dá. Ja som jej tie cumle do medu nenamočila, svokra ju jeden večer strážila a takto to skončilo. Pár dní pred tým som menila cumlíky z menšej veľkosti za väčšie a nechcem ich hneď vyhodiť ak nemusim, nestali 5 korún. Chcela som len radu, ale kľudne si porýpte, keď vám to radosť urobí.
Aké staré je dieťa? Cumle vyhoď, kúp nové a s uctenkou choď svokre vynadať.
Už by som svokre dieťa strážiť nedala.
Svokra za jeden večer namočila 4 cumle z piatich nových, kúpených pred 3 dňami, do medu??? Ako sa niečo také vôbec môže stať?
@andreakotesova prvý krát strážila, aj to len pár hodín kým sme sa s mužom vybavili na pohotovosti, ale nechcela jej spať tak ju ládovala medom. Keď sme prišli domov tak mala všetky cumle namočené v miske s medom a vymieňala jej ich keď mrnčala 🥲
🙈
Prepáč, ale tvoja svokra je totálna krava. Už by som jej dieťa nedala nikdy strážiť.
No ďakujem pekne za takú svokru. By vnúča už nikdy bez dozoru nevidela.
@h2 to už je na inú diskusiu, nechcem na ňu veľmi kydať, neurobila to so zlým úmyslom, keď bol muž malý tak bolo normálne dať med či cukor na cumeľ, nemali také poznatky ako máme teraz my. Ja by som jej med určite nedala, ona nevedela že môže narobiť viac škody ako osohu.
Môžem ešte otázku, koľko má svokra rokov?
Svokre povedz buď nech to nerobí alebo nech ti teraz pekne kúpi nové cumle.
ona ponamacala nove cumle do medu tak, ze chytili pachut za jeden vecer... no... skus vyvarit.. ale teda este som nepocula o takomto probleme kao je pachut z medu...
Ja by som jej asi už nedávala, keď bol vyvarený v tom octe. Môže už celkom inak chutiť, ani to nemusí byť medom. Podľa mňa toto je problém.
iank to mohlo napachnut a guma pomaknut dokonca prave z octu... a nie medu...
@nika23t ocot s nimi nič nerobí, ten používam normálne na sterilizovanie fliaš či cumľov. To len za kávovú lyžičku do veľkého hrnca ide, nie sú potom na fľašiach usadeniny z tvrdej vody. Tie cumle sú nasladlé
Tak potom už nech stali koľko stali, asi budeš musieť kúpiť nove, ak ani vyvaranie nepomohlo 🤷♀️
To vážne nestačí vyvariť vo vode? Hmm nepovedala by som to. K svokre sa radšej nevyjadrujem, 50 rokov za opicami je. Akože mohli by aj súčasné babky si naštudovať novinky ohľadom výchovy detí, keďže doba ide dopredu.
@avonladyba nemusí byť 50 rokov za opicami, aj moja svokra mi to navrhovala, keď boli deti malé, niekedy to tak robili a nesedia na nete ako my, nestuduju najnovšie štúdie,nevedia, čo všetko sa zmenilo. Ja som odmietla a ona to neriešila. Ale priznám sa, že som si naozaj myslela, že toto bude vymyslene.
@nika23t áno, je to starší človek, oni to tak robili ani jej nenapadlo, že bude z toho problém. Internet používať nevie, a pochybujem, že si bude kupovať knihy aby vedela ako sa vychovávajú dnešné deti. Jej úmysel nebol zlý. My sme jej to potom normálne vysvetlili že med nie a verím, že už by to nespravila. Ja som sa sem len slušne prišla poradiť a ženy sa tu na mňa zleteli ako osy. Predbehovať sa, ktorá najviac druhému ublíži, ale poradiť ani jedna.
No, ved aj ja sa hanbím za svoju prvú reakciu 🤦♀️🤷♀️
mozno prilezitost zbavit sa cumlika....