Ako vyčistiť cumlíky od medu?

19. sep 2023

Ahojte, používame celosilikónové cumle od suavinex a chytili strašnú pachuť po tom ako boli namáčané do medu. Dá sa toho nejako zbaviť? Malá ich nechce ani dudlať. Už som ich vyvarila aj s octom a stále sú také

cookie29
19. sep 2023

mozno prilezitost zbavit sa cumlika....

anjelicek26
19. sep 2023

Ja dufam,ze toto je zasa len nejaka sranda, ako sa zviditelnit na zltom slonikovi...

zuzanka.zuzu
19. sep 2023

🤣🤣🤣 do piva ste ešte nenamacali? skús. čím skôr začne, neskôr ako by našiel 😉

autor
19. sep 2023

@cookie29 určite nie, ešte je malá.

@anjelicek26 nejakého sloníka môžem o💩. Čo je zlé na otázke? Z piatich cumľov 4 nedá do úst , pred troma dňami som ich kupovala, nechcem ich hneď vyhodiť ak sa im dá nejako pomôcť.

autor
19. sep 2023

@zuzanka.zuzu neviem, môžem svokre odporučiť , že keď bude nabudúce strážiť môže skúsiť pivo miesto medu.

zuzanka.zuzu
19. sep 2023

ak je veľká na med, tak je veľká na zbavenie sa cumla... inak k zubarke chodíte ako často? či aj na kazy je ešte malá?

f333
19. sep 2023

Ako sa ten cumlik dostal do medu? To moze existovat rodic,ktory da batolatu lizat med na cumliku?

svokrinjazykmonika
19. sep 2023

To je žart? Len tak zo zaujímavosti, aké staré je dieťa? Vieš, že do roka sa med nesmie dávať? Pretože hrozí vážne zdravotné riziko?

nika23t
19. sep 2023

Neverím, že toto vážne píšeš... Ako už ten med je neuveriteľný pre mňa, a keď si ich potom vyvarila v ešte aj octe, tak sa nečuduj🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

anjelicek26
19. sep 2023

Cisty trolling. Ale ak ti to nikto este nepovedal, tak med obsahuje toxin,ktory male dieta moze zabit...o cukre radsej pomlcim🫣

autor
19. sep 2023

Ach, že som sa niečo opýtala. Zase len naložiť najviac ako sa dá. Ja som jej tie cumle do medu nenamočila, svokra ju jeden večer strážila a takto to skončilo. Pár dní pred tým som menila cumlíky z menšej veľkosti za väčšie a nechcem ich hneď vyhodiť ak nemusim, nestali 5 korún. Chcela som len radu, ale kľudne si porýpte, keď vám to radosť urobí.

januska12323
19. sep 2023

Aké staré je dieťa? Cumle vyhoď, kúp nové a s uctenkou choď svokre vynadať.

andreakotesova
19. sep 2023

Už by som svokre dieťa strážiť nedala.

h2
19. sep 2023

Svokra za jeden večer namočila 4 cumle z piatich nových, kúpených pred 3 dňami, do medu??? Ako sa niečo také vôbec môže stať?

autor
19. sep 2023

@andreakotesova prvý krát strážila, aj to len pár hodín kým sme sa s mužom vybavili na pohotovosti, ale nechcela jej spať tak ju ládovala medom. Keď sme prišli domov tak mala všetky cumle namočené v miske s medom a vymieňala jej ich keď mrnčala 🥲

andreakotesova
19. sep 2023

🙈

h2
19. sep 2023

Prepáč, ale tvoja svokra je totálna krava. Už by som jej dieťa nedala nikdy strážiť.

svokrinjazykmonika
19. sep 2023

No ďakujem pekne za takú svokru. By vnúča už nikdy bez dozoru nevidela.

autor
19. sep 2023

@h2 to už je na inú diskusiu, nechcem na ňu veľmi kydať, neurobila to so zlým úmyslom, keď bol muž malý tak bolo normálne dať med či cukor na cumeľ, nemali také poznatky ako máme teraz my. Ja by som jej med určite nedala, ona nevedela že môže narobiť viac škody ako osohu.

h2
19. sep 2023

Môžem ešte otázku, koľko má svokra rokov?

tianna
19. sep 2023

Svokre povedz buď nech to nerobí alebo nech ti teraz pekne kúpi nové cumle.

simca06022011
19. sep 2023

ona ponamacala nove cumle do medu tak, ze chytili pachut za jeden vecer... no... skus vyvarit.. ale teda este som nepocula o takomto probleme kao je pachut z medu...

nika23t
19. sep 2023

Ja by som jej asi už nedávala, keď bol vyvarený v tom octe. Môže už celkom inak chutiť, ani to nemusí byť medom. Podľa mňa toto je problém.

simca06022011
19. sep 2023

iank to mohlo napachnut a guma pomaknut dokonca prave z octu... a nie medu...

autor
19. sep 2023

@nika23t ocot s nimi nič nerobí, ten používam normálne na sterilizovanie fliaš či cumľov. To len za kávovú lyžičku do veľkého hrnca ide, nie sú potom na fľašiach usadeniny z tvrdej vody. Tie cumle sú nasladlé

nika23t
19. sep 2023

Tak potom už nech stali koľko stali, asi budeš musieť kúpiť nove, ak ani vyvaranie nepomohlo 🤷‍♀️

avonladyba
19. sep 2023

To vážne nestačí vyvariť vo vode? Hmm nepovedala by som to. K svokre sa radšej nevyjadrujem, 50 rokov za opicami je. Akože mohli by aj súčasné babky si naštudovať novinky ohľadom výchovy detí, keďže doba ide dopredu.

nika23t
19. sep 2023

@avonladyba nemusí byť 50 rokov za opicami, aj moja svokra mi to navrhovala, keď boli deti malé, niekedy to tak robili a nesedia na nete ako my, nestuduju najnovšie štúdie,nevedia, čo všetko sa zmenilo. Ja som odmietla a ona to neriešila. Ale priznám sa, že som si naozaj myslela, že toto bude vymyslene.

autor
19. sep 2023

@nika23t áno, je to starší človek, oni to tak robili ani jej nenapadlo, že bude z toho problém. Internet používať nevie, a pochybujem, že si bude kupovať knihy aby vedela ako sa vychovávajú dnešné deti. Jej úmysel nebol zlý. My sme jej to potom normálne vysvetlili že med nie a verím, že už by to nespravila. Ja som sa sem len slušne prišla poradiť a ženy sa tu na mňa zleteli ako osy. Predbehovať sa, ktorá najviac druhému ublíži, ale poradiť ani jedna.

nika23t
19. sep 2023

No, ved aj ja sa hanbím za svoju prvú reakciu 🤦‍♀️🤷‍♀️