V prvom rade sa ospravedlnujem za pre vas mozno primitivnu otazku, ale chcem skutocne len odpoved na otazku, ci sa vlhke utierky do tej krabičky vložia aj v tom obale ako ich kupim, alebo mam ten igelitovy obal najprv rozstrihnut a dat do boxu len cisto tie utierky. Vopred dakujem za odpoved.
aj s obalom, prvu utierku vytiahnes von, prepchas cez otvor v krabicke az uplne von a hotovo 🙂
ja tiež davam aj s obalom...
Urcite s obalom 🙂 len ho otvor.. vytiahni trosku prvu utierku a pretiahni ju cez ten maly otvor ;) No .. budu ti schnut tak ci tak 🙂 Ja som si tak isto kupila ten box... ale boli rychlo suche.. a doma ich nepouzivam vobec... s mokrymi vatovymi tamponmi utieram ritku 🙂
z obalu odstráň iba tú fóliu na prednej časti,kúsok utierky povytiahni,vlož celé do krabičky a je to a už vyťahuj 🙂
aj s obalom, len ten uzaver igelitovy ostranite a cele vlozite
aj z obalom len odstrániš ten vrch ale dávať tam len taký počet kusov ktorý je na box my máme babylove box na 80 ks a kupujeme babylove 80 ks lebo menšie mi nebrali, ani ine značky
ako nist :-P
uz som videla aj take utierky, ktore hore nemali otvaraciu zalepovaciu foliu, tak ak by sa jednalo o takyto pripad, hore treba vystrihnut otvor a nechat ich v obale
ja obal odstránim,my síce už plienky nemáme,ale moje baby si stým nadalej utierajú zadočky.....aspoň majú ritkystále čisté,po potrebe....... 😀 😀
s obalom sa to tam dava, ja davam ale aj bez.. podla toho aka je skatulka.. na chodenie von som si kupila take male puzdro na utierky (rovnake ako ta krabica, len uzke) a davala som si tam vzdy trochu na von.. bez obalu 🙂) ak ti utierky vydrzia ako u nas max. par dni, tak aj bez obalu 🙂) co ti je pohodlnejsie... tyzden mi nez obalu zatvorene vydrzali
aj s obalom, inac preschnu zbytocne rychlo. Ja som do krabice davala obal, ktory som pouzivala chvilu doma, tj nie uplne nove balenie, to bolo hrube, ale uz ked sme par kusov z neho minuli. ked bol obal vacsi, vyrcal, ohla som rohy obalu a tak dala dnu. ked som mala obrusky bez toho otvoru v strede, nenapadlo ma si ten otvor vystrihnut :D tak som iba na jednej strane obrusky tovorila a dala do krabice a ked som yberala obrusook, otvorila som krabicu :D :D no co, clovek sa uci nonstop :D
baby v čom je dobrý ten obal? či len tak pre oči?
normalne s obalom do vnutra, dobre to je aby ti neuschli ked ich zavries. dobra vecicka
Som sa pobavila...
No ja som ho tam davala aj s obalom a vzdy som ten box otocila naopak a tak mi nevyschli tie utierky.
Ako vam mozu vyschnut obrusky v boxe, ked ten box ma vrchnak?? Mne sa to este nikdy nestalo. Pouzivam obrusky pampers zelene, tie su dost vlhcene.
no nam sa to stalo raz keď manželka zabudla zavreť poklop
A ked vyschnu, staci tam naliat trochu vody. . .
@martinkaarastik k vlhcenym len tolko. Skusili ste ich niejedy pouzit na sebe? Ja som raz sla k zenskemu, tak som jednu dve pouzila. Akoby som sa pottela mentolkou. Nebolo to hrozne, ale urcite dost neprijemne, neviem si predstavit ako sa moze po tom citit babatko. Mam 3 deti, pouzivala som ich iba pri tretom aj to minimalne. Nastastie.
ja som davala aj s obalom 😀