Môj brat bude mať svadbu a potrebovala by som poradiť s oblečenim pre moje deti..
Starši bude mať 4r. a mladši 1,5r.
Chcem aby sa cítili pohodlnne a aby to vyzeralo super 😅 Ďakujem 😵
podla mňa oblek,môj sa v nom citi furt pohodlne od malinka 😉
u nas maju aj v cinakoch krasne komplety pre chlapcov 🙂
nohavice,kosela,vesta,sako a motylik 😀 taaaake je to zlateeee vsak chod kuk ak tam mate cinak urcite aj tam to budu mat a stalo to myslim 16e uz neviem
@akika722:
My sme boli na dvoch svadbach s malym, to mal 9 mesiacov a 1,5 roka.
Mal pekne bezove nohavice, bielu koselu a raz pullunder a raz pullover. Nohavice "zdedene" fungel nove, koselu som kupila, aj pulover a pulunder (pulover bez rukavov, ten mal aj na krstinach kamosa). Pulover pekny tmavomodry v bielym a cervenym pasikom vo vystrihu (V-vystrih). Koselu aj pulover som kupila v Bennetone vo vypredaji, hlavne pulover nosil strasne dlho. Pulunder mal take akoze Burberry-karo, bledomodry. Tiez ho nosil dlhsie, vzdy, ked som chcela, aby bol fajnovejsie obleceny. Nohavice nosil normalne dalej.
Ja osobne nemam rada, ked su babatka a male deti napratane v oblekoch, teda napodobneniny dospelych, ale to je moj vkus 😉
Podla mna slusive nohavice, kosela a pekny pulover su v pohode. Hlavne sa to musi dat prat, a ako sama pises, aj vyuzit inak ako v ten jeden den 😉
@akakika722:
Pockaj si na vypredaje a uvidis, co sa ti bude pacit 😉 😀
Takto urcite vyuzijes jednotlive kusky samostatne a pokombinujes, ako ti bude treba...
@akika722 Ahoj, tak my sme boli teraz v septembri na svadbe u môjho brata. Starší má takmer štyri a mladší má 16 mesiacov a mali rovnaké obleky. Také modernejšie akoby lesklé, ale bez pukov a sačko. Obyčajnú pásikovú košeľu pod tým. Bolo to veľmi pohodlné. Pridávam foto. https://www.modrykonik.sk/fotoblog/babul83/albu... 😝
moj mal 5, ked sme boli naposledy svadbe 🙂 a mal rifle take slusnejsie, koselu a na tom vestu .... kravatu som mu skusala dat, no neuspela som 😀