Najímali ste si architekta? Ak áno, kde? Vedeli ste dopasovať? Kupovať nábytok so vzormi či bez? Pozeráte do budúcnosti, či to čo dieťa chce? 🙂 Na pintereste su pekné inšpirácie a neviem kde to zohnať :/
@petinko59 ako taketo starosti si vobec nerobim s tym 😀 kupujem take .. aby to mohol mat aj v buducnosti a nie ze uz bude na to v 5 rokoch “velky” .. normalne na steny by som kludne aj zaexperimentovala .. vsak to mozes zatriet ked bude treba .. ale nabytok chcem normalny .. co vydrzi aj dlhsie .. nie so ziadnym detskym vzorom .. ale tak to je vec vkusu aj .. lebo mne sa take detske nabytky ani moc nepacia 🙂
Ak sa mozem pripojit, pokial chcete nabytok na mieru, urcite odporucam architekta. Ak kupujete hotovy nabytok zvolte jednofareny nadcasovy a skor nejake svetle farby. Potom sa sa daju obmienat farby koberca stien a zavesov az donekonecna. Ked si vyberiete nieco so vzorom budete limitovana zas tym vzorom na nabytku co je na skodu.
Koľko stojí taký dizajnér? Keby sa na tom pintereste dali tie veci kupiť strašne sa mi to páči také zladenie.
@petinko59 ja som takto zariadila pre 2,5 rocnu. Nabytok ostane urcite dlho. Povodne som pozerala detsky nabytok, ale je to hlupost, malo veci sa tam zmesti, po par rokoch by sa musel menit.
Este tam ma mensi koberec na zutulnenie a nejake hracky samozrejme🙂
@lucka12399 My sme si dali robit nnabytok na mieru a tiez nie detsky ale v podstate natrvalo. Iba koberec sme dali s detskym motivom ale zas nie uplne pre male deticky. Tak aby to bolo nadlho.
@holubicka28 nádherná izbička 🙂 a to je zasuvacia skrina?? postel si kde kupovala?? 🙂
@petinko59 a co sa tebe paci na pintereste? Vela z tych dekoracii sa da kupit na ali, ak chces hand made, ja tiez vela veci skusam, vyrabam, inspirujem sa z pinterestu
Mne sa páči ten nábytok, a ako je to všetko zladené spolu.. ja nie som moc kreatívna 🙂 to je super linduš, že ty si... takých ľudí obdivujem 🙂
@petinko59 ano s posuvnymi dverami, postel mam z banaby.sk
@petinko59 - pridaj sa do skupiny o detských izbách:
https://www.modrykonik.sk/group/4168/
Ďakujem! 🙂
Kúpiť praktické, co vydrzi roky, doplnky obmienat podla veku dietata, naco architekta?