Ahojte, mam otázku, že ako ste riešili prebalovaci pult? Že ste si kúpili normálne konodu z pultom alebo na vašu komodu ste dali len ten nástavec a na to ste položili tu podložku?
Kupila som siroku komodu, dala na nu deku, na nu plienku a vsetko som mala po ruke...nikdy som nechcela prebalovaci pult, podla mna zbytocnost. Tu komodu mam doteraz.
Mne sa to nezmestilo do izby tak som normalne prebalovala na mojej posteli
mam samostatne stojaci prebalovaci pult, tak uzky pod ktorzm su dve police, za mna absolutna nutnost, syn ma rok a pol takmer a stale ho denne vyuzivame. Neviem si predstavit ho prebalovat kade tade, aj to dieta potrebuje mat nejaky pevny bod kde vie co sa robi a nie raz na posteli, raz na zemi, raz na gauci atd.
Komodu s pultom. Z komody sa to rozsirenie da dat potom dole a bude sa pouzivat ako klasicka komoda. Prebalovanie na posteli u mna nehrozilo skrz prasknutu platnicku. Takze pre mna nevyhnutnost a je to aj velmi prakticke
Muž vyrobil komodu na veci a na nej som mala deku a veci potrebné má prebalenie, ale využívaná bola len do vtedy kým sa syn nezačal otáčať, potom to tam už nebolo bezpečne. Komodu používame ako skriňu na malého veci.
@zuvelyn a nezoskoči ti z tadiaľ dole???? Lebo ja si môjho ročného neviem predstaviť prebalovat inde ako na zemi 😁
Pri dcerke som mala tu najlacnejsiu z Ikea. Najprv v spalni, lebo sme mali kupelnu, ked sme sa prestahovali, dali sme ju do kupelne. Pre mna must have. Prebalovali sme ju na nej dokym mala plienky. Takze aj na noc do 2 a pol roka. Mne to bolo na posteli a kade tade inde nepohodlne. Teraz pri malom sme kupili tuto na obrazku. V sufliku mam vecicky, ktore aktualne nosi. Mam ju v spalni, hned vedla kupelne, cize aj po kupani si ho tam pekne dam a spravime hygienu. Neskor sa da pouzit ako komoda do detskej izby.
Mame prebalovaciu podlozku v kupelni na pracke, takze mozem hned pri prebalovani ocvachtat ritku pod tecucou vodou.
My sme mali komodu s prebalovacim, ale keby som sa mala rozhodnut znova kupim iba podlozku na prebalovanie.
Inak ja som veľa čítala, keď som bola tehotná, aká je zbytočnosť prebalovaci pult. Ale ja som ho proste chcela. Kupili sme si peknú bielu komodu v Jisku, u známeho dali spraviť pult, teda ten vrch a ešte som kúpila prebalovaviu mäkkú podložku. Prebalujem ho len tam. Je to perfektná vec. Pár krát som ho teda aj na posteli skúšala prebaliť ale skoro som prišla o chrbát. Pult mám taký vyšší takže som pri ňom pekne vystreta. Tiež tam malého dávam aj po kupkaní.
Komodu využijeme aj potom aj bez pultu 👍 vrch predám alebo posuniem ďalej. Za mňa super investícia a veľká pomoc 🙂
my sme kupili iba tuto prebalovaciu podlozku a prenasame ju kam potrebujeme - v noci kojim v obyvacke = je na jedalenskom stole, cez den je v spalni na pisacom stole, pri kupani na pracke
uz teraz prebalujeme aj tak obcas, kde pride a ked zacne o par tyzdnov/mesiacov lozit aj tak ho budeme prebalovat na zemi na hracej podlozke 🙂 tak sme sa rozhodli, ze komodu a nadstavce budeme ignorovat a jednym z hlavnych dovodov boli aj priestorove obmedzenia