Prosim Vas poradte mi kocky, dnes mi prisiel od jednej predavajucej z tejto stranky prebalovaci pult a myslela som , ze skolabujem.Cely je zasmradeny od cigariet o tom, ze nebol ani umyty pisat ani nebudem ☹ Som sa namakala kym som ho vycistila, vsetko som umyvala dezinfekcnym prostriedkom len ten smrad stale citim ☹((( Neviete ako sa toho pachu zbavit? Okrem toho, ze ten pult vyhodim k popolnici ☹(
Nechapem ako moze mat niekto taky smrad pri malom dietati ☹
ja som takto kúpila postieľku ... manžel mi ju doniesol a ja som sa skoro pozvracala, nadávala som na tú ženskú ako pohan ... matrac išiel rovno k smetiakom ... ale k otázke ... držala som ju na balkóne cca týždeň a potom som ju komplet vyumývala červeným savom univerzál, takým voňavým a postieľka už nesmrdí ... nechápem ľudí, ktorí fajčia v priestoroch, kde žijú deti a nechápem, že ti taký smradľavý pult poslala ... fuj 😝
Hmm... ani ja nerozumiem, ako môže niekto mať dieťa a detské veci v cigaretovom dyme (a to mm je tuhý fajčiar.. ale fajčí vonku)
Myslím, že môže pomôcť, ak ho vyložíš na vzduch tak na týžden-dva.. a potom uvidíš