Baby dostali sme latkove plienky - nastavitelne nohavicky a taku frote vlozku, ktora sa nasuva dovnutra tych nohaviciek medzi premokavu a vrchnu nepremokavu latku. Ako to mam prat po cikani alebo kakani? Nemam k tomu navod a co som nasla na nete je skor take vseobecne, tato znacka sa uz nepredava. A dalsia otazka - skusali ste pouzit len tie PUL nohavicky bez vlozky na oducanie od plienky? Dakujem
Daj si do kupene kybel a tam ich budes more davat, raz za 2-3 dni operies plienky na 60 v pracku, ak sa da, daj extra body do pracky
Prat iba s praskom/gelom, ziadna avivaz.
Raz za cas, ked operies plienky, tak day Este raz do pracky, Bez prasku a nechat vyprat s cistou vodou.
Na odicanie si ine plienky.
Moj syn bol latkovany, nic lepsie som pre neho nemohla urobit.
@oslo1 dakujem pekne, uz mi to je jasnejsie
neviem kolko kusov si dostala, ci celu vybavu, ci par kusov. Ja som pouzite davala do vedra s vrchnakom, pocurane rovno a pokakane hned v rukach som preprala. Pranie na 60C, najlepsie Lovela, bez avivaze. Mne vychadzalo prat kazde 2-3dni.
Tieto plienky su tzv.kapsove, vnutro je zrejme mikroflis a ten sa sprava ako sty dry v jednorazovkach, cize dieta neciti mokro a na oducanie teda su nanic. Bez toho saveho vnutra oni samotne toho mocu vela neudrzia.
Na oducanie som pouzivala klasicke stvorcove plienky v obycajnych Pul vrchnych nohavickach ako napr.Bum genius Flip tusim boli vtedy. Ja som 3 deti takto odlatkovala.
@euka210 to co mame nam vystaci tak na jeden den predpokladam. Cize zvazujem ci to aspon vyskusame alebo rovno darujem dalej, lebo uz chcem skoncit s plienkami (uz len mala sa musi o tom presvedcit sama 😀)
aha, tak to fakt len vyskusat alebo posunut dalej ked uz koncite s plienkami