Ako sa reklamujú čižmičky v Lídli?

bartokami
7. jan 2012

Dobry den.Potrebujem radu.Ako sa reklamuje obuv v Lidli?Kupila som si cizmicky este v oktobri,obula ich predvcerom a dnes pozeram,ze na oboch cizmickach v predu sa urobila diera v oblasti kde je zosivane 😠 .Je toto normalne???..Zoberu mi ich v Lidli?Mam blocek,stali 14,99€.Strasne ma to nahnevalo,velmi som sa tesila,kedy ich obujem,,ale tak toto som necakala ☹vdaka vestkym za radu

janka46
7. jan 2012

@bartokami jasné vyreklamujú ti ich a vrátia euráče bez problémov, zober blok+ čižmičky a máš vybavené 😉

bartokami
autor
7. jan 2012

@janka46 zajtra pojdem hned rano...nechce sa mi tomu ani verit,take pekne cizmy strasne som sa na ne tesila ze ich obujem poparadim sa,ale tak toto som necakala.... ☹ uvidim co zajtra vyreklamujem,priznam sa ze nemam to rada,sa budem hanbit normalne... 😎

traktor
7. jan 2012

@bartokami za co sa mas ty hanbit?..za nekvalitne cizmicky?..zober blocek a hybaaaj reklamovat..dostanes peniazky, kupis inde 😉

tiffanka
7. jan 2012

@bartokami ...tak to sme mali možno rovnaké 😀 😀 😀 Také tmavo sivé ,kombinované so šuštiakovinou a tá sa v predu rozpárala? Lebo dcére sa toto prihodilo... Ale sme ich zobrali v igelitke 😀 ...ved v krabici neboli ani ked boli kúpené. Oslovili sme jednu predavačku tá nás navigovala za druhou ..a tá nám pri pokladni vystavila storno a vrátila €...Super rýchly proces 🙂

bartokami
autor
8. jan 2012

@tiffanka ano presne boli to z toho letaku,tmavo sivé ,kombinované so šuštiakovinou a kozusinkou: http://www.akciovyletak.sk/pdf/oktober/lidl4.pdf ..boli sme ich rano vratit,chvalabohu bez otazok nam vratili peniazky🙂takze hor sa kupit si nove a poparadit sa kym je este zima😀 A dakujem vsetkym za rady,ste mi dvihli naladu,vdaka
@traktor
@janka46