Ako reagovať, keď sa zapne alarm na monitore?

33kacora33
27. mar 2014

ahojte maminky zaujmalo by ma ci viete ako reagovat ked sa zapne alarm na monitore ( nemyslim tym falosny poplach).... všade čitam len o tom kde a ako ho kupit a ci ho mate ci nie a bla bla .....ale co robit nik nevraví.. ano podat prvu pomoc to je jasne....

stormie
27. mar 2014

Mala som pribalovy letak a tam bolo napisane co robit, ako podat prvu pomoc atd. a pre istou som ho mala aj pri postielke, keby nahodou a zabudla by som ... Nastastie sme nepotrebovali

kuriatko84
27. mar 2014

Jeeejda sloveso "ohlási" s tvrdým y 😲 😕
na to sa nedá nereagovať, lebo to bije do očí.

nám v noci hlásil keď sa malá zabudla nadýchnuť pár krát. Trošinku som ňou potriasla a ona sa nadýchla. Stalo sa nám to asi 3x

beruska141
27. mar 2014

pri kazdom original zakupenom monitore by mal byt aj postup, co mas robit, ked dietatko nedycha. my sme mali SNUZA HALO a tam dopodrobna vsetko vypisane, najskor zatriast, ked nic tak kolkokrat stlacit hrudnik, kolko vdychov, ak nic, jeden rodic volat 112 a druhy pokracovat v masazi a potom ked stale nic pokracovat instrukciami zo 112. to len tak matne si pamatam ten postup, bolo to tam omnoho podrobnejsie. v takej prehladnej forme. nam to pipalo viackrat, nastastie vzdy stacilo zatriast a mala sa nadychla

33kacora33
autor
27. mar 2014

@kuriatko84 ospravedlnujem sa za preklep ale ked som si to uvedomila uz sa to nedalo prepísat :(