ahojte maminky zaujmalo by ma ci viete ako reagovat ked sa zapne alarm na monitore ( nemyslim tym falosny poplach).... všade čitam len o tom kde a ako ho kupit a ci ho mate ci nie a bla bla .....ale co robit nik nevraví.. ano podat prvu pomoc to je jasne....
Jeeejda sloveso "ohlási" s tvrdým y 😲 😕
na to sa nedá nereagovať, lebo to bije do očí.
nám v noci hlásil keď sa malá zabudla nadýchnuť pár krát. Trošinku som ňou potriasla a ona sa nadýchla. Stalo sa nám to asi 3x
pri kazdom original zakupenom monitore by mal byt aj postup, co mas robit, ked dietatko nedycha. my sme mali SNUZA HALO a tam dopodrobna vsetko vypisane, najskor zatriast, ked nic tak kolkokrat stlacit hrudnik, kolko vdychov, ak nic, jeden rodic volat 112 a druhy pokracovat v masazi a potom ked stale nic pokracovat instrukciami zo 112. to len tak matne si pamatam ten postup, bolo to tam omnoho podrobnejsie. v takej prehladnej forme. nam to pipalo viackrat, nastastie vzdy stacilo zatriast a mala sa nadychla
@kuriatko84 ospravedlnujem sa za preklep ale ked som si to uvedomila uz sa to nedalo prepísat :(
Mala som pribalovy letak a tam bolo napisane co robit, ako podat prvu pomoc atd. a pre istou som ho mala aj pri postielke, keby nahodou a zabudla by som ... Nastastie sme nepotrebovali