Ahojte, mam taky problem, ze nas maly spinka s nami v posteli. Ma 6 mesiacov a este ho v noci kojim. Maly sa uz riadne vrti, otaca atd. Dala som ho do postielky ale bol velmi nekludny. Ako riesite to, aby nespadlo z postele? Dakujem za tipy
Naše obe baby s nami spávali v posteli...Staršia do 2,5 roka, mladšia má 9 mesiacov a stále ju mám pri sebe...Z jednej strany som ja, z druhej tato, zo strany kde je hlava má posteľ čelo a tam mám vankúš, aby sa malá neudierala a tam kde sú nohy jej vždy pred spaním urobím takú zábranu z vankúša na dojčenie a z ostatných menších vankúšov...Musím si zaklopať na drevo, ale ešte mi to nepreliezla a dosť sa rozťahuje a cestuje...
Staršia viac cestovala, tá mi aj popadala z postele, ale dávali sme na zem okolo postele staršie vankúše a paplóny, keby aj padla, aby si neublížila....
Ked tam spi cez den sam, tak oblozim perinami a vankusmi a chodim casto pozerat, mam zapnute aj vysielacky. Jednu stranu postele mame pri stene. Dcera spala v postielke prirazenej k nasej posteli, ale syn sa v postielke hned zobudi, ako sa zacne vrtiet, naraza na mreze 😖 On by sam pre seba potreboval jednu velku manzelsku postel...
@bodka70 my sme to tak mali a tá naša staršia opica ma vždy v noci preliezla a v tej postieľke som spala ja 😀 lebo sa rozťahovala na mojej strane 😀
presne tak ako píše bodka70 aj my sme tak mali 😀 😀
My sme to vyriesili takto
Postielka pri posteli /manzel zdemontoval celu bocnu stranu postielky../maly ked zaspi vzdy ho prelozim do postielky..vyhoda je ze nemusim vstavat a mam ho vzdy po ruke 😉
Aj ja som rozmyslala, ze dam dole bocnice a upevnim postielku k posteli, len potom mam obavy, co urobime ak zacne vstavat...
@eva1122 spat v strede
@eva1122 ale toto mas pravdu, my sme to takto vyriesili, az ked bol vacsi..okolo roka aj daco. predtym som ho uspala na prsniku, preniesla do jeho postielky a na prvy plac, som si sla lahnut k nemu a az do rana bol v posteli. Teraz sa uz v posteli nestavia, tak nemam strach, ze by cez tie zabrany prepadol...
Na vankuse pozor, casom bude stale pohyblivejsi a ak vylezie na vankuse, moze spadnut z este vacsej vysky. Ak ich budes davat, pre istotu daj aj nieco na zem. Ten nas sa pootlkal statocne. Treba ho co najskor zacat ucit zliezat 😉
na to je úplne jednoduchá pomoc, postieľku priraziť k veľkej posteli, dať dole bočné mreže, matrace nastaviť na rovnakú výšku a budete obaja spokojní - dieťatko vo svojej postieľke a zároveň pri tebe 😉