Ahojte maminky prosím vás ako teraz obliekate svoje deti? Mám 2 mesačného chlapčeka a keď ideme vonka dám mu body, dupačky a hrubý zateplený svetrík, neviem či to stači či to nieje veľa alebo málo... zatiaľ ďakujem
ked ho oblecies do toho co si napisala, ho das este asi do fusaku, hm? Ja by som volila vo vacsej zime nejaky teply overal, nieco co je z jedneho kusu oblecenia, lebo ked vidim tie male babatka, co maju oblecene rifle a na tom bundicku po pas, ktora sa im dvihne az k lopatkam ked ich clovek dvihne pod pazuchami, tak mi pada sanka.
zalezi aj ake tam mate pocasie, a ak ho davas do fusaku este v tom co pises,ze ma na sebe tak relativne by malo stacit...vela by to nemalo byt, babo lezi v kociku, nehybe sa a zvlast take male
No ja davam dlhy rukav body a tensie pancusky, na to tensi svetrik a polodupky z flisu a celeho ho tak vlozim do zimneho overalu (namiesto fusaku), no a ciapocku taku jesennu a na to ma kapucku. Vlozim do kocika, este prekryjem takou strednou dekou a zavrie ocka a spi. Dnes spinkal takto vonku 3 a pol hod.
áno samozrejme že do fusaku ho takto dám.. no tak to je paráda že ti sám zaspí, nám plače niekedy aj polhodinu v kočíku, niekedy sa mi ani nepodarí ho tam uspať a ideme domov... asi proste nemá rád kočík... a ďakujem za rady 🙂
dneska sme neboli von, ale plače stále ked ho tam dám až vonka ked chodíme tak bud prestane alebo nie.. môže to byť aj tým naobliekaním??
@anicka246: pravidlo je: o 1 vrstvu viac ako mas ty.
Skus mu teplotu na siji az po lopatky. Ak je tam teply, je dobre. Teplota ruk a noh nema v tomto veku ziadnu vypovednu hodnotu.