Ako obliecť plienkové nohavičky?

4. mar 2024

Baby zabite ma ale aj tak sa spýtam. Ako sa správne obliekajú plienkové nohavičky? Tou stranou kde je tá “paska” dozadu ? Ja ani neviem čo je tá paska a na čo to je prilepiť k oblečeniu ? Hanbím sa nebojte a milým maminkám vopred ďakujem za pomoc

anavixy
4. mar 2024

Tou paskou dozadu, paska je tam na to aby si mohla po prebaleni spinavu plienku zavinut a zalepit a tak hodit do kosa. Plienky sa vyzliekaju tak, ze ich na bokoch roztrhnes, nie zvliekat dole.

mofa
4. mar 2024

Paska dozadu a sluzi to nato aby podrzala zrolovanu plienku ked ju das dole a ides ju vyhodit

petronellla87
4. mar 2024

Paskou dozadu... keď prebalujes roztrhnúť plienku na bokoch zvinut ako klasickú špinavú plienku a tou páskou prilepiť. Inak tiez som to nevedela😂

autor
4. mar 2024

@anavixy
@mofa
@petronellla87

Ste úžasne zlate dobre baby. Ďakujem vám. Nech sa vám to tisíckrát vráti. ❤️

tindik
5. mar 2024

@petronellla87 bože keď si teraz spomeniem že my sme s mužom asi dva mesiace osra*é plienky zošuchovali, a nadávali na ten princíp nohavičkovych plienok... no keď sme zistili ze treba roztrhnúť, boli sme v nemom úžase jak keby sme Ameriku objavili🤣🤣🤣

yanni
5. mar 2024

Inak, na kazdom baleni tych plienok(jedno akej znacky) je aj navod, ako sa pouzivaju.

petronellla87
5. mar 2024

@tindik my tiež 😂😂😂 potom raz došla ségra (skúsenejšia matka) a kuka na nás čo robíme...smiala sa jak koza😁 aspoň sme ju pobavili

kika193
5. mar 2024

haha, ja davam paskou spredu, lebo pokakanu plienku potom rolujem tak, ze zacnem zadnou castou s hovienkom :D ak rolujes spredu dozadu, tak daj paskou vzadu