😀 ahojte mamicky..mam taky srandovny problem no nikde na nete som nenasla fungujucu radu..kedze ide jar som doteraz problem nemala lebo sme malej (7 mesacnej) davali pancusky no teraz ked jej dam len ponozky nedaj boze ze este aj capacky tak behom dvoch minut na mna kukaju jej hole nozky 😀 nepoznate teda niektora nejaky fajn recept ked tak strasne kopka ako jej tie ponozky mam dat aby sa nezosuchli??skusali sme aj drziaky la baby no nula bodov 😀 dakujeeem 🙂
citam ze ani la baby nezabral....fuu...tak potom neviem 😀 😅
@veverickav nie nezabral 😁 max o jednu minutu ako bez toho a navyse som ju nacapala ako ho mala v puse co je dooost nebezpecne takze jej to uz radsej ani nedavam...
@ivkada ahoj, my sme mali presne ten isty problem.... jedine ponozky ktore deckam vydrzali na nozicke boli tieto na foto. Ta horna cast sa zohla a bola taka pevnejsia... mali sme aj rozne frote co sa tiez vyhli, ale ani tie moc dlho na nozickach nevydrzali. Akurat je to uz par rokov, takze sa nepamatam co to bolo za znacku ....
Ahoj☺my sme mali tiez taky problem😄mojmu syncekovi kupujem ponozky o nieco vacsie, aby sa mu dali vytiahnut hore ako podkolienky😄drzia mu, vobec nepadaju, kym si ich sam nevyzuje☺