Chela som malej kupit prve topanocky s kozenou podrazkou - doteraz behala len v latkovych sustakoch a najnovsie v Stonzoch. Strhol sa krik a plac, ked jej obujem hocico aj makke papucky s tenuckou podrazkou je to hroza... Mate podobnu skusenost? Co stym?
vie chodit samostatne a naboso beha uz uplne sprinty, obuta v stonzoch kdetu zakopne, je pomalsia ale tam problem nie je ona sa capackach ani nepostavi proste uplna panika len jej ich obujem, to je skor nieco psychicke - odmietave asi ale neviem ako to prekonat
Ahoj. No, doteraz som si myslela, že Stonzi sú len pre nechodiace detičky, a podľa toho, čo píšeš sú naozaj len pre tých najmenších. Ak sa už dieťa pokúša chodiť malo by mať obuv s pevnou podrážkou. Capačky su podľa mňa najideálnejšie a netreba sa vzdávať. Skúšaj malej častejšie topánočky obúvať a zvykne si. Moja malá tiež prostestovala a postupne si zvykla....Držím palce, ale po recenziách na Stonzi to bude asi ťažké.
@upam ja som mala svojho casu so synom podobny problem, prve topanocky ktore dostal od babicky nechcel ani vidiet, od prveho razu co sme sa mu ich pokusili obut, sa vzdy strhol velky plac. Nakoniec to bolo tym, ze topanky mu boli tesne. Kupili sme vacsie a bolo po probleme. Nie su jej topanky z nejakeho dovodu nepohodlne? A mozno je to len o zvyku...
@gulolicko Stonz su vo velkostiach az do tusim 3 rokov a nam sa osvedcili podrazka je tam troska spevnena a aj naokolo lala ich ma rada len o chvilu je teplo uz v nich nebude moct byt a potrebujem jej aj na doma daco dat lebo protismykove ponozky ma uz nebavi jej stale natahovat padaju jej vsetky po chvili a to mame asi 6 druhov... no uvidime teraz sa nam ju podarilo obut na chvilu do capaciek
@lucianakoniku vies ze si myslim ze toto je ten hlavny problem - tiez sme prve capacky dostali a zda sa mi ze ta gumicka co ich stahuje ju trochu moze tlacit....a ked som jej potom skusala ine uz automaticky protestuje moze to byt tak - ak hej tak to snad prejde v inych topanockach po case asi ju proste budeme casto obuvat a uvidime
@upam no veru by aj mna zaujimalo v com je pes zakopany - ci prave v tomto. v kazdom pripade drzim palce nech sa problemov s obuvanim cim skor zbavite 🙂
tak sme to prelomili tak ze som objednala uplne makucke Jack & Lily s tenuckou podrazkou a vtacikom na vrchu a obula som jej ich na navsteve v nestandartnom prostredi so slovami aha aky vtacik piiip a rychlo a som ju postavila chvilu tak frflala ale ozaj su uplne makucke ani dlho nevydrzali ako ich okopala - odvtedy v pohode uz mame aj Shooshoos co su trosku robustnejsie a je ok, asi to chce lan cas a najst tie prave 😀
Dobry večer chcela by som sa spytať ako naučiť 2 ročneho chlapčeka na topanky nechce na nohy topanky stale ich odmieta už neviem čo mam spraviť prosiť poraďte mi kto ma skuskenosti Ďakujem😊
@upam ako dlho to dieta chodi? samostatne, idelane bez drzania. Ak este nevie poriadne chodit "naboso", tak jej pevna podrazka jednoducho vadi, je to pre nu prekazka. Preto to nechce. Daj jej cas naucit sa poriadne pouzivat svoje vlastne chodidlo, potom ti tie topanky lahsie znesie.