Mám 2.5 ročného syna a nemôžem ho odnaučiť od jednorázových plienok. Na malu potrebu ho obcas prehovorim a ideme na wc, ale napríklad kakat ani za svet. K tomu mi vždy povie, že to nezvladne. Tak som rozmýšlala, že by sme zacali pouzivat latkove plienky, ale neviem ako ich upevnit. Robia poštolky aj pre 13 kg deti. Alebo mi viete poradit stranku, kde kupim take moderne nohavicky, čo by som na to natiahla. Plienok mam doma kopec, tak by som ich aspon naplno vyuzila. Dakujem
to co potrebujes sa vola snappy sponka a nepremokave nohavicky PUL - v gugli najdes vela webov kde sa da kupit. Ked chces referencie napis do temy latkujeme a baby ti poradia 😉
Ahoj! My latkujeme od narodenia, tu najdes, co potrebujes: ekoplienky.sk alebo peluskovo.sk 🙂
@lensam pri dcerke som použivala len bavlnené plienky a na ne som jej davala take nepremokave nohavičky.Mali by normalne dostat obchode kde predávaju dojčenske oblečenie alebo v zdravotnickych potrebách.Nemyslim si ale že to že mu dáš bavlnenu lienku ti nejak pomože.Ja som deti odučala od plienky asi mesiac sme stale mali po ruke nočnik a dokola mleli ako papagaji.Ideš cikat ideš kakat do mesiaca sa pytali samé.Staršia dcerka sa naučila v lete mladšia cez vianoce.Daj mu slipy cez den pár krát sa docika dokaká do nich davaj mu nejake stare oblečenie ktore v pripade aj vyhodiš okakane slipky zaperieš a su omnoho menšie ako okakaná plienka.Dávam týžden na to že sa začne pomaly pýtat sam a sem tam sa stane do gati.Džim palce nech sa plienok nadobro zbavite.Pekny den
@lensam daju sa kupit take pogumovane nohavicky aby ti to nepretekalo...ja by som tiez navrhovalo ten sposob ako vravi @sisaha alebo ako @stanislava2 ...
@lensam postolky su na nieco ine... spravne umiestnenie klbikov. na plienky sa pouzivali take gumove gatky volakedy co mali po bokoch dva gomgiky.