Ako kvalitná je membrána Geox?

horana
8. okt 2015

Prosim znale mamicky o radu. Vzdy som detom kupovala Superfit ako zimne topanky a to od isteho casu vyhradne, nakolko vsetky ostatne membrany (Dei-tex a pod) im premokli. Za usetrene peniaze mi to nestalo. Jedine superfit mohli mat aj stojac v mlake, v mokrom snehu cely den a pohoda. Teraz sa mi vsak naskytla moznost kupit cenovo dostupnejsie GEOxy. Ako zimne s nimi nemam skusenost. Je to niekto kto by ich vedel porovnat so Superfitom, ci su rovnako kvalitne, ci NAOZAJ nepremoknu.
Prosim o nazor hlavne mamicky, ktore naozaj vidia ze tie menej kvalitne membrany premokaju, lebo ked podla niekoho je kvalitna temer kazda to sa zas nezhoduje s mojou skusenostou a potrebujem naozaj funkcnost. Dakujeeem 🙂

madono
8. okt 2015

Ak máš možnost kúpiť Geox tak nevahaj, je to najlepsia značka na obuv. Mali sme viackrat vramci rodiny a žiadne nepremokli, dokonca ani také co sme zdedili po bratrancoch. Teraz som kupila aj prechodne na jesen, trochu iný typ aj povrch, tak dúfam že ma nesklamu.

viera27
8. okt 2015

@horana s GEOX membranou Amphibiox skusenosti nemam, ale deklaruju 100% vodeodolnost. Ale ak ti nesadnu, alebo mas pochybnosti, chod do tej Gore tex (ako pri Superfitoch). Tam mas na vyber veeela znaciek.

hori
8. okt 2015

geox, superfit, alebo ecco ak poznas... myslim, ze kvalita je porovnatelna... geoxy snehule urcite nepremoknu.

daniela242
8. okt 2015

Ja som až do minulej zimy preferovala Geox topánky, ale teda neviem či som natrafila na vadný kus ale dcérke zimné snehule poriadne premákali 😒 Stalo sa to len pri jednom druhu topánok, ostatné boli ok, ale dôveru v Geox značku mi to teda narušilo 😒

ludka0409
Autor odpoveď zmazal
Zobraz