Vždy som kupovala plienky so zlavou 25%,po uplatnění 75bodov na kartě.pozeram to na nete,a vobec nevidim v ponuke knížku za 75bodov,kde je vlastně zlavovy kupon.Viete poradit?zrejme je to zrusene.vopred Dakujem
uz davnejsie nie je knizka, je len samostatny kupon na zlavu 25% za 75 bodov...
Vytlačiť na terminále v predajni, ale konkrétne na detsky sortiment je od 18. 5. myslim, ze do 24.5. Ja som chcela včera vytlačiť ten kupón, ale nedalo sa, kedže to este nie je aktuálne.
Mavaju tam napisane, ze sa to nevztahuje na mlieka a plienky - ten kupon na detsky sortiment, byva to jeden tyzden v mesiaci
@marianka0101 25% joker je stale v ponuke, nie je to len raz za cas
Ja vždy pri pokladni dám dm kartu (ak mám tých 75 bodov) s tým, nech mi odráta 25% za najdrahšiu položku nákupu. Väčšinou mi to pokladníčka navrhne aj sama, keď vidí, že mám plienky a na karte dosť bodov.
Aj mne je ľúto za tými 50 bodovými knižkami, okrem 25% produktoveho jokera som využívala aj kupón do C&A.
Je za 75 bodov na detsky sortiment plati na vsetko okrem plienok a mliek 1 potom je za 75bodov 25%zlava na najdrahsi vyrobok(bez knizky) a za 150bodovknizka s 10% zlavou na cely nakup.a tento mesiac je za za 200bodov 20%zlava na cely nakup.
Ahojte, nema niekto kupon na zlavu 15% na Pampers plienky, ktora prebiehala teraz v juli v DM, nejako som ju zmeskala 🙂
Ahojte, zľavové kupóny v dm-ke : za 75 bodov stále je zľava na jeden výrobok( akýkoľvek - plienky, prášok,- najdrahší výrobok v nákupe) za 150 bodov je stále knižka s 10% zľavou na celý nákup + 25% a 50% zľavy na vybrané výrobky a zľavy externých partnerov dm-ky. Za 75 bodov je každý mesiac zľava na detský sortiment, ktorá sa dá vytlačiť iba jeden týždeň ale platí ďaľšie tri týždne ( v tejto zľave nie sú zahrnuté plienky a počiatočné mliečka) . Keď čakáte bábätko alebo už máte malého drobčeka viete sa prihlásiť do babybonusu , kde získate od dm-ky zľavové kupóniky 🙂
Co ja viem tak taketo kupony za 75 bodov nebyvaju v knizke, ale raz za cas je akcia kedy sa da vytlacit takato zlava