chcela by som sa spýtať mamičiek,ktoré majú fusak kaiser iglu thermo fleece,ako obliekajú svoje detičky v zime do tohto fusaka.totižto som objednala takýto fusak,má byť vraj veľmi teplý.ďakujem za odpovede.
no ja kkeby som malu obliekla ako @jasminet do toho fusaku, tak sa mi asi uvari....to si odsleduj na malej, kedy bude moc naobliekana a bude upotena.....ja Dominike nemozem dat viac ako dlhe body, pancuchy(a aj to len vtedy ak bude nahodou z neho vonku, inak nie), teplaky/rifle a mikina(bundu vtedy ak pojde z neho von z neho, lebo mava ruky poschovavane) a to bolo vsetko...ked mala nieco navyse, hned bola upotena, mokra....zato Misko je iny extrem, ten mava aj vo vnutri pancuchy a to kurime na 23°C, proste tomu musi byt stale teplo...
my ho mame a treba obliekat ako do kazdeho ineho fusaku. mala mala prvu zimu pol roka a do fusaku som jej davala tielkove body, pancuchy, body s dlhym rukavom, ciapka a overal, taky fleesovy z tesca. a do fusaku. bez nanoznika na kocik. podla mna nebol treba.
ze je velmi teply neznamena, ze babo bude len v tricku a svetriku 😉