ahojte,ako dlho ste pouzivali tuto velkost plienok?To len,aby som cca vedela,ci sa mi oplati este kupovat to najmensie cislo,ked maly ma 2 tyzdne.
asi zalezi od vahy babatka, ja som pri dcere do 6 t a pri synovi do 4t pouzivala najmensie plienky...
My sme pouzivali prve dva tyzdne este nulky 😅 Ale prvy mesiac cely urcite jednotky .) Sama musis vediet, ci su mu jednotky este dobre, alebo nie, ved to odhadni alebo kup mensi balik ;) Nevyuzijes tak posunies nejakej kamoske bruskatej ;)
tiež do dvoch mes.určite
asi 4tt 😉
my vobec,...
ja som aj do porodnice niesla dvojky...jednotky sme dostali ako darcek, ked soms potrebovala, vratili sme sa na dvojky...Sofi mala pupok este 8 tyzdnov po porode kym jej odpadol a vobec nevadili vacsie plienky, zohynala som ich aby ich mala pod pupkom🙂
my sme od narodenia pouzivali 2-ky, tie su tiez dobre aj na novorodeniatko (3290g pri narodeni)
len jeden balik pre radost so sebou do porodnice a potom uz veselo dvojky
my vôbec, ale moje deti majú tučné stehná a veľký zadok, tak sa nezmestili 😀
asi 2 mesiace
my sme ich nepouzivali, radsej som kupila 2 nakolko su od 3kg.... (a hlavne doktor mi povedal ze bude mat vacsiu hmotnost ale nakoniec mal 2930g)
Pri prvej dcere asi mesiac,pri synovi asi 3 mesiace a pri najmladsej dcere tiez asi 3
Asi 4 t
Spotrebujte vsetky 1, ktore mate doma a kludne zacnite kupovat 2. Je tam velmi maly rozdiel vo velkosti - my sme preleteli z 1 na 3 asi za 8 -10 tyzdnov. Nas maco mal 3.72kg ked sa narodil a ma pevne stehna 🙂
maly sa mi narodil ako 4kg, takze som spotrebovala jedno balenie a presla na 2.
moja mala sice len presne 3000g ked sa narodila, ale aj tak sme pouzivali odzaciatku velkost 2. mala som z nejakeho "uvitacieho" balicka 2 vzorky pampersiek vel.1 ale tie mi hned precikala... takze jednotky by som uz nekupovala na tvojom mieste
myslím si, že podľa váhy bábätka sa vieš zorientovať (a hlavne do pol roka bábätko rapídne rastie) a č. 2 sú už cca od 3kg.... takže možno aj hneď ďalším balením prejsť na 2 🙂 ja som mala viac ako 4kg bábo, 1 plienky som ani nekupovala a tie 2ks, čo som dostala v pôrodnici malému boli veľmi tesné priam malé.
ja som pri oboch detoch plienky c. 1 vobec nepouzivala, hned dvojky a po par tyzdnoch trojky. Mladsi syn ma teraz desat mesiacov a uz mu davam 4+, niekedy aj 5. Ale ma uz cca 11 kg, aj dcera bola taka baculka, takze pri nej to bolo obdobne 🙂
Pri dcerke nepamatam veru, ale teraz pri syncekovi sme presli na 2-ky po 3 tyzdnoch (syncek mal v piatok 3 tyzdne). Niezeby boli male ako take, ale ma uz otlacene nozicky z nich. Tieto 2-ky mu neotlacaju nozicky okolo stehien, ale ak mam pravdu povedat, ma ich dost naskladane este medzi tymi nozkami.
Iba do porodnice
3-4 týždne
my sme minuly jeden pakel premium care,mala mala 3,9kg ked sa narodila. ..zalezi od vahy,ci otlacaju,ci ich precikava,...
My sme asi do dvoch mesiacov pouzivali mozno aj dlhsie trosku a mala neni predcasniatko...