Ako dlho ste používali Pampers premium care 1 newborn?
Ahoj kto pouzival tie pampers od 2-5 kg kolko ste ich minuly a na aku vahu baba? Ja neviem este vahu baba kolko bude mat ale mam kupene dva baliky od 2-5 kg ?
@denamir ja som si kúpila len jeden balík do pôrodnice,kedže drobec celý čas vyzeral,že bude "normálne veľké dieťa" ,ked sa narodil,mal 4880,takže som ich ani nestihla komp. využiť,takže som zvyšok nechala v pôrodnici.viac určite nekupuj,2-ky sú od 3 kg a to bábo ak nebude extrémne malé bude mať už pri narodení 😉
ahoj..ja pouzivam pampers 1...maly mal 3210g ked sa narodil teraz ma skoro 3 tyzdne a uz mam druhy balik a myslim ze ked ho douzivam tak este jeden kupim takze 2 baliky su v pohode...z prveho balika som si brala aj do porodnice a doma douzivali a druhy mame este polku....
Môj malý sa narodil s 3920 g a aj ja som mala 2 balíčky a využila som ich v pohode. A potom sme prešli na 2-ky. Teraz má 11 mesiacov, 9400 g a akurát míňam posledné kusy z posledného balíka 3-jok a tiež ešte v pohode

@denamir ja som síce nedávala značku pampers, ale od narodenia som dávala a teda začínala s číslom 2 - ale krátko, cca 2 mesiace ...........dvojky sú tuším od 3 kíl.........jednotky by som dala skôr nedonoseným a okrem pampers ani neviem, či ich vôbec niekto ešte vyrába........už 2-ky nemá každá firma.... ale už keď máš kúpené, tak dávaj,no viac určite nekupuj