ahojte......mam taku otazocku........akym sposobom a ako casto treba sterilizovat cumliky??
ahoj junovka🙂......a ako? staci prevarit vo vode? ci nejako specialne?
staci prevarit vo vode, asi tak 1-2 minuty? 😉
oki, dakujem krasne 😵
ahoj! Moje deti úplne odmietali silikónové cumlíky, dcérka ,,žrala" chicco slzu, a synček klasický guľatý od canpol babies 🙂
ahojky, ja som ho vysterilizovala hned po kupe a potom este raz. teraz sa mi uz nechce, ak spadne tak ho len oblizem, alebo umyjem teplou vodou 😅 zalezi od toho kam spadne 🙂
inak sterilizacia vriacou vodou, ak ma byt fakt ucinna, ma tusim trvat min.10 minut 😕
denduska, mozno mas pravdu s tou sterlizaciou, ale na niketorych znaciek cumlikov dokonca uvadzaju len par sekun, co som bola tiez dost prekvapena. 😕 😉
Ja viem, aj na nasom tak bolo myslim..a prave preto radsej pustim poriadne horucu z vodovodu a oplachnem to tam..komu sa chce cakat kym to zovrie 😀
malemu som velmi zriedka sterilizovala cumliky sterilizovala som ich v parnom sterilizatori od avent na 10min,ako bolo tam pisane. ale caste sterilizovanie, povazujem za prehnane.
ja prevaram kedy ma napadlne, ale vlastne uz neprevaram, dam dudlik do pohara a zelejem ho vriacou vodou z varnej konvice, necham ho tam nech sa vyluhuje a hotovo 😅
ked nam padne na zem oplachem vo vode z kohutila 🙂
ahojte, tak ja som cumlíky prevárala len po zakúpení. Aj pri dcérke, aj pri synkovi. Už potom nie. Ak spadnú na zem, tak ich opláchnem pod vodou a pokiaľ sme vonku, tak nosím náhradný v krabičke. Retiazky na cumlíky u nás nemajú úspech, malý vždy príde na spôsob ako cumlík odopnúť. 😀
ja som zo zaciatku sterlizovala asi tak raz za 2 tyzdne 😉