Aké značky máte radi?

majkalaborcova
21. júl 2014

Mne sa osvedčila Next a aké máte vy radi??

tinkax
21. júl 2014

mne tiez Next 🙂 a este HM, Carters ale hlavne mam najradsej next

majkalaborcova
autor
21. júl 2014

z HM tiež majú ale ked ideme za bratom do Milána tak tam pokúpime celý šatník

stanislavao
21. júl 2014

@majkalaborcova mam rada H&M, ale nohavice a teplacky su synom siroke. Mam rada NExt - ale ti zas maju tricka a mikinky sirsie. Mam rada Lindex - ti maju krasne a uzasne vecicky, uzkeho strihu, krasne farby, kvalita super. Mam rada aj C&A - su uzke vecicky, cenovo dostupnejsie, ako Lindex. Vitazi u mna Lindex a C&A a druhe miesto ma H&M s Next. Ale ked bol mladsi syn este babatko, tak na body H&M som nedala dopustit. krasne vecicky maju vsetky znacky. Mame aj George, ale to je take porovnatelne asi s F&F.

zuzana1291
21. júl 2014

Lindex a marks&spencer

stardust
21. júl 2014

ja mam rada kvalitne a nepredrazene veci...ak toto splna nejaka znacka, tak si jej produkty ochotne kupim.

majkapatko
21. júl 2014

@majkalaborcova Ahoj, mne najviac vyhovuju H&M, Next a Tchibo, nakolko je synator dost stihly a ostatne znacky na nom "visia", ale do skolky, kde je vysoka pravdepodobnost "znicenia za ucelom spoznavania", mu kupujem veci z Lidla. 😉

tinach
21. júl 2014

Next, george a F&F 🙂 🙂 🙂 pekné a kvalitne kúsky za pár EUR

eryykah
21. júl 2014

uzke pyzamka nam vyhovuju f&f, inak marks&spencer, vertbaudet

seahorse27
21. júl 2014

Najviac veci mame z H&M, ale mam rada aj Next, C&A, Zara, George, Benetton. Ked bola dcerka babatko, tak sme dost kupovali F&F, ale teraz, ked je uz velka 5-rocna slecna, tak uz tam nemaju tolko peknych veci pre nu.

matafen
21. júl 2014

My mame zasa opacny problem - vsetky spominane znacky su dcere uzke, a to ma normalnu postavu. Najma H&M, to je pre spagetky. A takisto Dopodopo, C&A, F&F, Reserved. Ak odtial kupujem, tak vacsinou len letne kratke veci, ale o 2 cisla vacsie. S dlhym rukavom je ako vo zvieracej kazajke a ked kupim vacsie cislo, co je dobre na sirku, tak rukavy po zem 🙂 Nam strihovo najviac sedi Okay - super kvalita za super cenu, najlepsie sa mi osvedcili aj na malovanie - kvalitna bavlna a drzia tvar.

kofoluska
21. júl 2014

Ja chodim velmi rada nakupovat do Brendonu tu v Bratislave. Kupovala som tam malemu celu vybavicku asi do pol roka veku. A doteraz ked nieco potrebujem, idem vacsinou tam. A potom H&M, C&A a nieco aj F&F, ale tam velmi malo a ked, tak skor nohavice/bundy. Body, dupacky, tricka mi od nich vylozene vadia- pretahuju sa cez hlavu (rovnako ako lidlovske), nemaju pri krku zapinanie a rychlo sa to vytaha. Potom ma dieta holy hrudnik. A zase C&A viem, ze je to cislovanie na volajake mensie mimina 🙂)))))) Musim kupovat aspon o cislo vacsie. Napriklad teraz mi nosi bezne velkost 80, ale opalovacky z C&A tejto velkosti uz neoblecie, lebo su uzucke.

tenerifka
21. júl 2014

Znackovych veci (typu Agatha de la Prada a pod.) sme mali len par kuskov(vacsinou co nam darovali) ked boli decka male, teraz kupujeme v obycajnych obchodoch (vacsinou ZARA a Berschka-uz mam slecny).

mawka
21. júl 2014

C&A, F&F, nakupujem vonku aj v NKD a veci mi vydrzia, aj detom. Maly bol taka susienka mala, tak sme chodili do Takko, mala je zase sirsia a tak je fajn C&A. F&F uplne najlepsie vychadza co sa tyka mna aj deti. Este v poslednej dobe bravam veci z Bonprix, perfektne mi sedia. H&M nemozem nejak prist na chut, vzdy sa mi vyperu farby, strati tvar. Na pohlad ma HM pekne veci, ale kvalitativne teda nic moc. Take NKD je strasne lacne, ale veci si udrzia tvar aj farbu ovela dlhsie nez veci z HM. V NKD kupujem aj postelne pradlo. Este po 8 rokoch je funkcne a aj farby stale. Myslim si, ze niekedy to nie je az tak o znackach. Suhlasim so @stardust da sa kupit aj kvalitne za malo penazi a bez toho, aby to bola nejaka hyper super znacka.
Mesiac dozadu sm si kupila v new Yorkeri 3/4 teplakove nohavice, krasne na pohlad, po mesiaci pustaju ocka vo svoch.... to iste bolo s balerinami od nich, cela podrazka zlomena na polovicu. V HM saty ruzove po dvoch praniach stratili vyraznu farbu a tricka stratili tvar. Kupim lacne FF a aj rok, dva sa to da nosit. Bonprix ani nehovorim. Pred rokom kupovane spodne pradlo a stale ako nove.

mawka
21. júl 2014

@kofoluska hej, C&A treba vacsie. ale zase z bonprixu mensie 😀 kazdy si cisluje vselijak. maly ma bezne 140 cislo, cize 10-11 rokov a v C&A som mu kupovala kratasy na 14 rokov. mala ma bezne 128, ale jej uz tam musim 136/140. ale sak uz viem, tak im kuppujem vacsie. Lidl ma tiez posunute cislovanie. aj FF musim na seba mensie a na deti vacsie. teda ja osobne som v skale od 42 do 46/48 podla vyrobcu. maly od 136 do 152 a mala od 122 do 140 😀 si nevyberies.

laskavocka
21. júl 2014

Oblubena znacka Street one,Esprit.Pre deti poznam super e shop www t.erstings-family.de,predavaju tam krasne a lacne veci pre deti.

lorela
21. júl 2014

Asi z každého obchodu niečo; v Benetton som veľmi spokojná napr. s rifľami a svetríkmi + viac než dobrá kvalita, Mayoral má nádherné vecičky "na parádu" - vetrovky, kabátiky, kožušteky a kvalitné. Zara tiež nádherné hlavne šaty a kabáty, Lindex - tepláky a ponožky. Niečo z HM, Next a FF.

ichbinich
21. júl 2014

Pre deti mam najviac veci z H&M, potom C&A, rada mam Lindex, ale aj Tescove F&F. Iste veci kupujem aj v Hoferi (ImpiDimpi), ale body sa roztahaju a padaju z pliec, tak tiez uz nekupujem.
V Benetone som davno nebola, syn mal par veci, s tymi som bola spokojna.
Tiez mam rada Carter's, tam je kvalita super a veci su krasne. Este kvalita za dobru cenu je aj Name It.
Par veci mam aj Lego Wear. Suhlasim, ze NKD ma za neuveritelne ceny super kvalitu. Synovi som nakupila tricka, ze to risknem za tie 4 eura. A su super, nic sa nespralo, drzi tvar, farbu, super. Dcere tam tiez niekedy kupim, najma tu bio-znacku Liegelind, s tou som tiez spokojna. Par kuskov Tchibo, ale tam kvalita kolise a neda sa to odhadnut...

l3yla
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
radlinka
21. júl 2014

Ja som najspokojnejsia s Mothercare... od narodenia syna si tam chodim vyberat veci. A maju vzdy to co chcem a sales, lepsie ako Next. Beriem aj ostatne, podla toho aka je to kvalita. Len tolko som chcela, nie som upata na NEXT ako jednu znacku, lebo je to 'trendy' doma na Slovensku. 😉 Pre seba mam rada Debenhams a M & S.

yanni
21. júl 2014

Inak baby, ako tu uz niektore spominate, s tymi velkostami to je jedna hroza. Kazdy vyrobca to ma inak. H&M uz nekupujem, s C&A uz tiez prestavam, tam len tie Bio Cotton boxerky kupujem, inak vsetko je nejak uzko site. Akurat som tam este minulu zimu kupila take tie klasicke flanelove pyzama na gombicky, tie su Ok. Inak napriklad tricka s dlhym rukavom, tie rukavy totalne uzke. A chalani nie su tucni. Najstarsi dokonca chudas.
Ja som si uz zvykla dost na Next, Okaidi a Mothercare (nosi muz z Dubaja alebo Saudi), Benetton, tam hlavne polokosele a mikiny, kedze maju aj take neutralne, len s tym malym logom ale ziadne velikanske potlace. Tiez podla akcie a co potrebujeme, Name it, marks&spencer (tiez len na SK alebo v Emiratoch kupujeme, kedze tu v DE nie su "stavani" na deti a poriadne detske veci ani nekupis), Zara Boys, Gap tiez obcas nieco objednam (ani toto nemame v DE) atd.
Z tych lepsich som objednavala z GANT, Hugo Boss, Lacoste.

yanni
21. júl 2014

@radlinka Mothercare aj ja mam rada. Tam maju dost sale a fakt velmi lacne a vela veci dvojbalenia atd. Next ako hovoris, je "in" len na SK. Neviem, co sa za tym tak blaznia. ja tam objednavam tiez dost, ale uz cim su chalani väcsi je pomenej. Veci do 6 okov maju fakt pekne ale na toho velkeho, ma 8 a je dost vysoky ale chudy, to uz su veci, nie bohvie ake pekne. Ani farby uz nemaju velmi na vyber. Tomu uz skor v Okaidi. Len zial, ten tiez nie je u nas.

beatastrapakova
21. júl 2014

@matafen moja malá je chudá, nie však veľmi a mám problém kúpiť jej hlavne nohavice a legínky...nevieš mi pls. konkrétne povedať, čo bolo tvojej malej v H&M úzke? Už som skúšala dvoje gate z tadiaľ a bolo jej to široké, tak možno ešte dačo majú čo si skúšala malej :D Išla by som kuk 🙂

beatastrapakova
21. júl 2014

@l3yla a nemáš náhodou skúsenosti s Mango? Malej by som rada čo to poobjednávala ale nie som si istá, či tam tie veľkosti sedia 🙂 Teda neviem či práve toto si myslela tým "drahšie" ale aspoň skúšam, lebo zatiaľ som nikde nenašla, že by mal niekto nejaké skúsenosti 🙂

yanni
21. júl 2014

@beatastrapakova musis kukat "slim". Uuz takmer kazdy vyrobca vyraba rozne sirky. Ja mam zase opacny problem. nachadzam len same "slim" gate a to je tak akurat pre nasho najstarsieho. A to je tak na dve slova, kedze ti dvaja mladsi su stavani ako moj muz a sice nie tucni ale siroki. Aj nohy ak hrudny kos, prsia, plecia.
slim ma aj next aj C&A. Mango som uz aj ja kupovala, ale normalne v obchode a to som si riadne poobzerala, ako je to site. Inak "Kanz" ma vela nohavic slim. Som prave pred dvomi tyzdnami objednavala take letne gate najstarsiemu. Skoro ma svihlo. Nebolo napisane, ze su slim. Este ze to bolo pre toho najstarsieho. Fakt krasne aj farba super, taka svieza modra, skoro tyrkysova, len zial bude ich moct nosit len on, stredny ich neoblecie uz teraz. Ale dlhe su mu hadam aj na 3 roky 😠 😠 😠 😠 😠

andelok
21. júl 2014

Next, Lindex a Zara mam osobne najradsej...ked mam peniazky, tak kupim nove veci v obchodoch, ale tieto znacky rada kupim aj v bazariku, daju sa kupit takmer ako nove sa dobre ceny 🙂

beatastrapakova
21. júl 2014

@yanni nooo práveže som aj ja kupovala slim ale na páse jej to je všetko stále moc široké...na nohaviciach to riešime kupovaním vecí so sťahovacou gumičkou ale pri legínach sa to nedá riešiť....možno pre chlapcov to majú viac slim ako pre baby :D ...ja som to pochopila tak, že máš jedno dievčatko ....zle som čítala 🙂 Ale inak díky 😎

dasamo
21. júl 2014

Pravdu? Teraz by som dusu dala za.znacku "moja babka"hand made, ale zial je uz neskoro.... ked som bola pubertacka, liezlo mi na nevy ked mi vkuse chcela nieco sit, strikovat, hackovat. V podstate aj mojim starsim este robila, ale to som sa na to tiez este pozerala, tak toto tak na doma;-D, ale teraz pri malom (asi je to aj dozretim) by som dala.neviem co za krasnu hackovanu letnu bielu deku pre maleho. A nie tieto znackove uniformovane. Ach jaj clovek si neskoro uvedomuje co mal. Ale inak mam rada mayoral 😉

bambulka248
21. júl 2014

Ahojte. Ja rsda nakupujem v h&m, okay, takko, f&f no tiez mam problem ako @yanni ze co sa tyka nohavic tak väčšina je malemu uzka. A to nieje tucny. Este rifle sa mi dari kupit, no nohavice by niektore nenavliekol ani na lytko 😀 baby a co je to nkd? 😀

andreah25
21. júl 2014

A mne vyhovuje aj lacný LIDL 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

simca06022011
21. júl 2014

Mne vyhovuje z pohodlnosti next... nemam problem ho dostat, ked chcem nakupit vsetko na sezonu naraz nahadzem do kosika a donesu.. viem ze to bude vacsinou dobre a ked nie, vzdy to viem predat dalej... kym som toto nepoznala milovala som mayoral a kupovala som klasika: japitex a podobne bavlnene vecicky na bezne nosenie. Ked tam nieco mam od Spencera, Reserved nieco od F&F alebo letne "domace" veci kludne aj z Lidla... Co sa tyka velkosti.. to je tak na diskusiu, ja malej kupim podla vysky oblecenie 110+ cm, a je jej to cele siroke v pase (sice next ma stahovacie pasy, ale aj tak to divne odstava), pritom nie je chuda ani tucna, proste akurat. Zase stehna/lytka to je obtiahnute na leginach na prasknutie, cize si to neviem predstavit, ze je to pre to 5 rocne dieta dobre...