Aké zimné topánky pre 3-ročné dieťa do škôlky?

nicci254
6. sep 2022

Mamicky ake kupujete? Nezaujima ma znacka, skor styl, ci stacia kotnikove alebo radsej vyssie cizmicky..Dakujem

pribinak
6. sep 2022

@nicci254 vyššie.

anjelicek26
6. sep 2022

My sme do skolky davali enfant gumaky (zateplene), aj sme ich tam nechavali... odolne proti chladu, vode, len nazut a ist, ziadne snurovanie, ziadne zapinanie... inak do skolky topanky striedala, len na spicku som davala pozor, nech je proste vyvysena, deti ako si inak stale cupia a hrabu sa v piesku, tak kazde topanky bez tej gumenej ochrany spice oskru uz po par dnoch na hrozny stav... na jesen kotnikove, na zimu cizmicky...

nikpa
6. sep 2022

@nicci254 vyššie na suchý zips, aby si aj sám ľahko obul. Alebo zateplené gumáky, to je istota, že noha bude v suchu, pretože povedzme si na rovinu, v škôlke ho tak neustrážia aby nešiel do vody alebo do blata. Môj chodil v zime keď bolo mokro a na jeseň domov ako keby sa po rozrytej roli prechádzali. Jedine v gumakoch som ho dávala do škôlky.

vani190493
6. sep 2022

@nicci254 som od fachu a v zateplenych gumakoch mali deti chladnú nohu po pobyte vonku, keď sme sa vyzuvali.

anjelicek26
6. sep 2022

@vani190493 tak na zimu snehule...ale mame september... do novembra zateplene gumaky bohate stacia... a aj velmo zavisi od znacky myslim... a vhodne zvolenej velkosti.

vani190493
6. sep 2022

@anjelicek26 to máte pravdu.

misana84
7. sep 2022

@anjelicek26 presne tak napr. V Enfant nemala nikdy studené nohy aj v snehu… ale už má vyšší nart tak som kúpila celavi( otras) skoro jej odmrzli… a teraz som kúpila Konges slojd a vyzerajú super teplo… aj tam píše, že pripravené do snehu… tak uvidíme