Mamicky ake kupujete? Nezaujima ma znacka, skor styl, ci stacia kotnikove alebo radsej vyssie cizmicky..Dakujem
My sme do skolky davali enfant gumaky (zateplene), aj sme ich tam nechavali... odolne proti chladu, vode, len nazut a ist, ziadne snurovanie, ziadne zapinanie... inak do skolky topanky striedala, len na spicku som davala pozor, nech je proste vyvysena, deti ako si inak stale cupia a hrabu sa v piesku, tak kazde topanky bez tej gumenej ochrany spice oskru uz po par dnoch na hrozny stav... na jesen kotnikove, na zimu cizmicky...
@nicci254 vyššie na suchý zips, aby si aj sám ľahko obul. Alebo zateplené gumáky, to je istota, že noha bude v suchu, pretože povedzme si na rovinu, v škôlke ho tak neustrážia aby nešiel do vody alebo do blata. Môj chodil v zime keď bolo mokro a na jeseň domov ako keby sa po rozrytej roli prechádzali. Jedine v gumakoch som ho dávala do škôlky.
@nicci254 som od fachu a v zateplenych gumakoch mali deti chladnú nohu po pobyte vonku, keď sme sa vyzuvali.
@vani190493 tak na zimu snehule...ale mame september... do novembra zateplene gumaky bohate stacia... a aj velmo zavisi od znacky myslim... a vhodne zvolenej velkosti.
@anjelicek26 to máte pravdu.
@anjelicek26 presne tak napr. V Enfant nemala nikdy studené nohy aj v snehu… ale už má vyšší nart tak som kúpila celavi( otras) skoro jej odmrzli… a teraz som kúpila Konges slojd a vyzerajú super teplo… aj tam píše, že pripravené do snehu… tak uvidíme
@nicci254 vyššie.