Aké vlozky a koľko ste si brali do pôrodnice? Je ich strašne veľa na vyber a neviem podla coho vyberať, musia byť poporodne alebo stačí ze sú ultra ? A bez krídiel alebo s krídelkami?
Áno, kupuj poporodne.
Čisto biele bez modrých pásikov a čohokoľvek
Ak ti to pomôže tak ja odporucam: FIDE extra save (zeleny obal) , alebo SAMU (bielo modry)
Ja som mala poporodné vložky od Bella a Chicco, oboje boli super. Určite k tomu kúpiť aj fixačné nohavičky, ja som mala značky Molicare a všetko ostalo na svojom mieste.
Ja som bola veľmi spokojná so značkou Bella síce sú tie vložky veľké ale nosila som ich strašne dlho ešte keďže som krvácala 12 týždňov a nohavičky som mala molicare boli bombové
Určite by som nebrala nejaké Always, Naturelly a podobne predsa budeš pošita a treba to dobre vetrať a hojiť keď tam dáš takúto chémiu môžeš ešte dostať akurát infekciu
Určite kupuj len popôrodné, sú bez folii, 100% prievzdušné, čo pomáha hojeniu a proti zápalom. Dobre vetrane.
Sú také ine trochu 🙂
Nám v pôrodnici i dali a tie boli, take sieťované skoro až.
Okrem klasických pôrodniciach som mala aj tieto, sú väčšie a aj dlhšie na tie prvé dni sú super https://www.pilulka.sk/canpol-babies-superabsor...
Na začiatok boli dobré Bella mama a potom Samu
Chicco boli super prvé dni pri silnejšom krvácaní 🙂 veľké mäkké príjemné
Urcite porodne, bez folie, co najvacsie