maminky ake vecicky kupit ak mam termin 15.5.
body s kratkym rukavom potom skor na leto ze? 🙂
@tinus1987 ja som mala staršieho 30. mája a mladšieho 19. apríla.... pri tak malom bábätku aj dlhý rukáv je OK, až keď budú väčšie horúčavy by som volila body s krátkym rukávom a opalovačky - ivet1371 ti napísala dobre a ešte by som poriešila do autosedačky buď deku, alebo takú prechodnú zavinovačku, lebo možno bude horúco, ale ja keď som so starším išla do pôrodnice, tak bolo cez 30°C a keď nás púšťali po pôrode domov, tak sa ochladila a veľmi pršalo a bolo nejakých 14°C - takže treba sa prichystať aj na obe varianty
https://www.modrykonik.sk/vybavicka-pre-babatko/
Body s kratkym rukavom mozes dat ako "tielko", ze nan das potom tricko s dlhym rukavom... Takze vyuzijes aj kratke.
Bodyniek a dupaciek nie je asi nikdy dost 😉
Uvidis, ci sa ti bude lepsie pozdavat dupacky/pyzamko, alebo body s dlhym rukavom plus "teplaciky". Maju take nohavice, ktore netlacia v pase a maju aj zatvorenu nohu, ze nema hole nozicky...
Ale pozerala by som urcite vsetko bavlnene jersey, teda elasticke. Ale bez elastanu 😉
Odporucam aj Tesco, za tu cenu super kvalita, aj H&Mko, aj C&Acko, trochu drahsi je Lindex. So vsetkymi mam dobre skusenosti. Maximalne jednoltive kusky sa sprali, ale pri tych vrecaich veci, co medzicasom mam, je to hrst veci...
dakujem vam ;)
Ponúkame kvalitné oblečenie pre detičky od 0-7 rokov. Všetko vyrobené v EÚ zväčša zo 100% kvalitnej bavlny. Doručenie do 48 hodín, doprava zdarma nad 50€ a doprava zdarma + darček nad 60€ 🙂
www.minisatnik.sk
@tinus1987 body,dupacky,polodulaćky,svetriky,mikinky,čiapky,deku a na leto body krátkym rukavom,opalovačky,ponožky,čiapky na leto