Ahojte, najde sa tu mamička ktorá má nie jedno dieťa čiže vie co je zbytočné a co nie? Ja už jedno dieťa mam no zimne..druhé čakáme v máji a potrebovala by som presný zoznam aké oblečenie kúpiť a aj asi koľko z toho ..to si samozrejme upravím podľa seba ale nejaký zoznam by mi veľmi pomohol dakuje3e.
Body dlhý rukáv na prvé 2mesiace
Pyzamka (tie overaly), body krátky rukáv, teplacky
Svetrík/mikina, overal taký flísovy nič viac mi netrebalo
Moja je májová. Nosila doma prvé týždne len overalove dupačky(praktické hľadisko) keď sme šli von, tak na vrchu fleecovy overal, čiapočka, deka,vrch kočíka. Máj môže byť ešte aj dosť chladný, mala som pripravený aj prechodný fusak.
Inak v podstate nosila všetko po synovi, dupačky, overaly, body, čiapky, papučky. Keď to tak zratam, tak možno 5-6 kusov zo všetkého. Mikiny, svetriky som ja nepoužívala vôbec,len mi ležali v skrini, len overal, alebo body a dupačky a na vrch fleecovy alebo teplákovy overal,čiapka,capacky.
Majove dieta, nikdy nevies. Maj moze byt aj teply aj chladny... zalezi od Vasho sposobu zivota a organizacie...Urcite by som sla do bodyciek s dlhym rukavom. Rano a vecer byva celkom chladno, takze pokial napriklad vodis starsie dieta do skolky/skoly a pod, tak urcite nejaky fusak, alebo flisovy overal... ale to za tazko radi, ja poviem jedno, v kazdej velkosti som mala oblecenie na dve sezony :(
Ja mam majovku, teraz bude mať 2 roky kľudne napíš🙂 ale isto chystaj aj svetrík, nejaký ľahký overal teplakovy aspoň ale aj letné veci pomaličky.... V 2022 bolo veľmi teplo ktovie ako bude tento rok ťažko povedať
mam dve majove 🙂