Ahojte, malý stvornozkuje ale už sa posúva z nôžky na nôžku keď sa niečo drží. Kúpila som mu capacky ale keď ideme von, nie sú dobré už ich aj znicil, poraďte aké topánočky by som mohla mu dat?
@amelie2017 ale to ho mam boseho dat do pieskoviska?
@amelie2017 vonku, ked mi neobsedi v kociku a chodi mi popri lavicke, stvornozkuje po trave a po betone na ihrisku to velmi bez tych topanok, len v ponozke nejde 🤷♀️ doma ma aj nas iba bosu nohu alebo ponozku ale vonku mu @vasjar davam capacky (znicil rovnako) alebo Raky - nas ma 10 mesiacov
@petamich no moja starsia je decembrova (ano, narodena na Malorke), stavala sa a zacinala chodit, stvornozkovat v zime, cca pocasie ako u nas v aprili a mala len ponozky. Co na strave, na ihrisku. Ale vies co? Aj tak ma ploche nohy 🤦♀️
@amelie2017 🙈😬 tak ja ho asi aj tam necham obcas na boso, len tie bratislavske ihriska, by som ho celeho v igelite nosila najradsej
niekedy aj ked sa clovek snazi vsetko robit spravne, nepomoze si
@petamich ved to, a najlepsie, ze sme to riesili so 6 odbornikmi od jej 2 rokov, vsetko sukromnici, ktori sa jej venovali, merali, take cvicenia a vsetci vraveli, ze nema ziadny problem. Bum, 4 rocna prehliadka a ploche nohy..
Ja som mojej malej lupila capacky DD step. To boli ozaj take na prve krociky a aby jej nebola zima na nozicky- zacala chodit zaciatkom oktobra. A na doma bola len v ponozkach
Ja som davala detom v tomto veku vonku okolo domu papucky s prazdnou spickou od raka. Aj tak je dieta viac v kociku ako beha. Neskor mal botasky adidas. (Ps: Viem, nie je to protetika. socialku na mna! 🙈)
Pokial nevie sam chodit, bez ziadnej opory, tlacitka,..najlepsie ziadne. Stacia ponozky. Nozicka sa potrebuje hybat, svaly pracovat.