Aké topánočky pre 11 mesačného?

vasjar
13. máj 2022

Ahojte, malý stvornozkuje ale už sa posúva z nôžky na nôžku keď sa niečo drží. Kúpila som mu capacky ale keď ideme von, nie sú dobré už ich aj znicil, poraďte aké topánočky by som mohla mu dat?

amelie2017
13. máj 2022

Pokial nevie sam chodit, bez ziadnej opory, tlacitka,..najlepsie ziadne. Stacia ponozky. Nozicka sa potrebuje hybat, svaly pracovat.

vasjar
autor
13. máj 2022

@amelie2017 ale to ho mam boseho dat do pieskoviska?

petamich
13. máj 2022

@amelie2017 vonku, ked mi neobsedi v kociku a chodi mi popri lavicke, stvornozkuje po trave a po betone na ihrisku to velmi bez tych topanok, len v ponozke nejde 🤷‍♀️ doma ma aj nas iba bosu nohu alebo ponozku ale vonku mu @vasjar davam capacky (znicil rovnako) alebo Raky - nas ma 10 mesiacov

barbie17
13. máj 2022

@vasjar ahoj🙂 my kupujeme topánočky značky Protetika. Dajú sa kúpiť aj v niektorých lekárňach 😄

amelie2017
13. máj 2022

@petamich no moja starsia je decembrova (ano, narodena na Malorke), stavala sa a zacinala chodit, stvornozkovat v zime, cca pocasie ako u nas v aprili a mala len ponozky. Co na strave, na ihrisku. Ale vies co? Aj tak ma ploche nohy 🤦‍♀️

pribinak
13. máj 2022

@vasjar hej do pieskoviska mu stačia hrubšie pokožky, my sme chodili cvičiť s plochými nohami, fyzioterapeut vrelo od bábätiek odporúčal čo najviac na boso deti (ak je dobre pocasie samozrejme)

jane1987
13. máj 2022

@vasjar ahoj, odporucam attipas topanocky, vlastne su to ponozky s gumovou podrazkou tenkou.

petamich
13. máj 2022

@amelie2017 🙈😬 tak ja ho asi aj tam necham obcas na boso, len tie bratislavske ihriska, by som ho celeho v igelite nosila najradsej

niekedy aj ked sa clovek snazi vsetko robit spravne, nepomoze si

amelie2017
13. máj 2022

@petamich ved to, a najlepsie, ze sme to riesili so 6 odbornikmi od jej 2 rokov, vsetko sukromnici, ktori sa jej venovali, merali, take cvicenia a vsetci vraveli, ze nema ziadny problem. Bum, 4 rocna prehliadka a ploche nohy..

4stanka4
13. máj 2022

Ja som mojej malej lupila capacky DD step. To boli ozaj take na prve krociky a aby jej nebola zima na nozicky- zacala chodit zaciatkom oktobra. A na doma bola len v ponozkach

dizzy1822
13. máj 2022

@vasjar my sme začali dávať synovi topánky až keď začal chodiť a do dnes mu kupujeme obuv z protetiky ortopedocke

evicta_zumpa
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zorkahorka
13. máj 2022

Ja som davala detom v tomto veku vonku okolo domu papucky s prazdnou spickou od raka. Aj tak je dieta viac v kociku ako beha. Neskor mal botasky adidas. (Ps: Viem, nie je to protetika. socialku na mna! 🙈)