Maminy mate skusenost s tymito plienkami? K akym by ste ich prirovnali - pampers..tesco, lidl, huggies..dakujem.
asi ako hugies, podľa popisu
aj ja som po nich pokukovala, ale pripadaju mi ako tesco plienky. kvalitou neviem, ale maju strasne vysoko gumicku v rozkroku a nizko plienku. takze by tam nas maly mal zase hrcu plienky a zle by sa mu chodilo.
kupte najmensie balenie ak sa da a vyskusajte...popripde kupte napoly s kamoskou pokial mate cca rovnako stare deticky a uvidite 😉
Ahojky. Mne skôr pripomínajú staré dobré fialové tesco plienky. Ja ich určite vyskúšam keďže ešte stále hľadáme tie najlepšie pre drobca. Pampers nám nevyhovuje - malý bol furt zaparený, Huggies skúšame teraz - je to lepšie ale zdajú sa mi tvrdé. No však uvidíme aké budú gaga.
ahoj,my teda plenu uz len na noc,ale mne sa zda,ze tie plienky maju lepacku a nie suchy zips,nezda sa vam?
ahoj, už som kupila a použila, sú ako fialové tesco 😉 len sa mi zdajú väčšie ako tie zelené tesco v rovnakej veľkosti, a majú suchý zips ako aj tie zelené, ale nemajú elastické prvky na lepákoch ako zelené, ale na chrbátiku.
ahojte...aj ja som ich už postrehla v letáku, vyzerajú dobre, len sa mi podľa obrázku a popisu zdalo, že nemajú zapínanie na ten suchý zips ale len jednorázovú lepačku.... 😒 ....keby boli ako tie fialové tesco, tak by ma potešili, tie som mala rada a nahnevalo ma, keď ich prestali vyrábať 😠
aha, teraz čítam u benne, že majú suchý zips 🙂
Ahojte. Ja som ich už kúpila a sú také ako bývali tie fialové Tesco, ja som ich používala pri Filipkovi a potom ich prestali predávať. Sú tam také rybičky a sú aj na suchý zips. Veľkostne sú Midi 4-9 kg podobné ako Huggies tejto veľkosti, Pampers sú trošku menšie, lebo mám teraz doma aj Pampers Sleepplay, aj Huggies premium. Malá teda nemá problém so žiadnymi plienkami, len sa mi trošku zdalo po tých Huggies, že má na cikulke vyrážky, ale dala som Aviril zásyp, lebo drahé masti nezaberali a potom jej to prešlo, takže používame ich ďalej. Uvidíme ako bude reagovať na tieto, ale myslím, že by nemal byť problém. 🙂
ahojte.. tie fialove tesko neprestali vyrabat len im zmenili obal na tie zelene.. ja som si tiez najprv myslela ze ich nevyrabaju ale potom mi aj kamoska povedala ze su to tie zelene.. a inak velmi podobne su aj plienky z lidl a su za dobru cenu 🙂
podobajú sa kvalitou tým z Lidla - Toujours - majú suchý zips, sú trošku dlhšie- cca 1,5 cm 😉 😉
tak včera som ich kúpila, sú to tie klasické tescácke fialové plienky, kvalita tá istá, pokreslené s tými rybičkami, chobotničkami ako to aj bývalo....ja som s nimi spokojná. Malý mi v tejto plienke vydržal v noci zabalený od večera 19.00 do rána do 6.00 hod. Neprecikal sa, nebol zaparený ani nič, takže super. A cena tiež super 6,90 je dobré. A tiež sa mi trocha podobajú na tie lidlacke a s tými som tiež spokojná...Tieto som chcela vyskúšať, kôli cene. Takže teraz budem kupovať podľa toho či bude akcia v Tescu, alebo v Lidli.... 😉
tie gaga plienky su otrasne..ja som ich kupila,kupujem stale len babylove z dm-ky a tie su perfektne..gaga nam absolutne nevyhovuju,su tesne,ked ich dam na volnejšie vysia jej.. proste katastrofa! 😖 ja som sa v nich sklamala..myslela som,že je to aspon na urovni babylove..
ja som ich mala..nie su vôbec ako tie fialové tesco, taká lacná napodobenina. nedajú sa podľa mňa k ničomu prirovnať, su strašne tvrdé a nepoddajné, nám vôbec nesedia a odierajú nožičky. sú ako keby zle strihané. pretekajú kolo nožičiek a keď som ich viac malej pritiahla, mala otlačené a červené bruško a sú ako keby dlhé. ja som skúšala už pampers, fialové tesco, zelené tesco, babylove z dm, bella happy a teda pampersky su fajn, makučké ale málo sajú, babylove sú jemnosťou aj makkosťou presne ako pampersky a perfektne sajú no a používame aj bella happy, najčastejšie ale tie babylove z dm..cena super aj kvalita..okrem toho, perfekné sú aj vlhčené obrúsky z dm. je to nemecká kvalita
Raz som ich mala a v pohode aj vlhčene utierky su dobre Gaga ale za pampers nemenim žiadne vždy natrafim na pampers ked je akcia 🙂
Sú to presne také isté ako boli Tesco fialové. Tesco zelené sú iné ako boli fialové, prirovnala by som ich (zelené) k Babylove z DM alebo Toujors z Lidla. Gaga určite by som neprirovnala tým z Lidla, kedže Lidlové majú "lepáky" pružné, ale gaga nie, gaga majú na chrbátiku pružnú časť.
neodporucam plienky gaga z tesca, moja mala s nich mala vyhadzanu celu ritusku a susurku, hrozne dlho sm ojej to nemohla vyliecit nikdy viacej, ja pouzivam aj lidl plienky - velice som spokojna a aj s billi - clever- super tiez a ked je dobra akcia tak kupujem huggies, mala som aj pampersky no mala s nich bola vyhadzana
podľa mňa je toto individuálne, moja malá neznesie všade vychvaľované Pampers plienky... Gaga sú pre nás ok,väčšinou používame Huggies alebo Babylove a tie Gaga sú celkom fajn alternatíva za bezkonkurenčnú cenu 🙂
plienky sú rovnaké ako boli predošlé tie tesco fialové.ja možem len odporučiť.mám 2 malé deti a oboch ich dávam a všetko v pohode.nemajú zapareniny,nič ich netlačí a cena je super 😉
ahoj...deticky reaguju rozne na rozne druhy plienok...my sme boli spokojni s tesco baby essencial, aj pampers active baby, sleep&play, babylove...asi treba vyskusat (skoda, ze sa za tymto ucelom nepredavaju aj mensie balenia 😉 ...tieto gaga su kopiou predchadzajucich fialovych (aj s tymi morskymi priserkami...) ...nasla som u babky este dve mini po dcerke spred dvoch rokov...pouzivali sme ich a boli super...aj cenovo aj absobrcne...
plienku GAGA su lepsie ako Sleep &play
my sme ich mali ale malý sa mi vyhádzal vzadu dolu na chrbátiku, radšej kúp tie z lidla s tými som spokojná
Gaga plienky sú v pohode, len sú trošku väčšie...My kupujeme pampers 4-9kg (máme 7kg) a sú nám skoro malé a Gaga 4-9kg sú nám ešte o dosť veľké 🙂 a v noci prepiša nie cez plienku, ale okolo nožičiek.
Ale kvalitou sú dobré, sú mäkké, nepremokajú, necítiť cez ne moč až tak ako cez pampers
Ahoj plienky Gaga su fain..pouzivame ich aj u nás doma🙂)))a to už máme pomaly 4 rocne dieta, takze iba cez noc...a nepremokaju...a mala sa nevyhadzala...su OK
my sme s nimi spokojne 🙂 😉 na pampers ma mala alergiu 😒
aj my občas používame GAGA, sú super, veľkostne sedia s Babylovkami z DMka, až na MINI (2ky), ktoré boli o dosť menšie. sú super, napríklad oproti Babylovkam majú vzadu sťahovací pásik pre lepšie držanie. A keď je na ne akcia, tak sú cenovo bezkonkurenčné, myslím ja... 😉 ak by niekto chcel vyskúšať, zostalo mi asi 70 kusov MINI (2ky), na cene sa myslím dohodneme 😉 napíšte do IP.
Ahojte,ja so kupovala babylove z dm a sú najlepšie pre malú.mala som pampers,huggies a aj sleep&play-tie voňavé,ale ani jedny nám nevyhovovaly.Sleepky a huggies nám pretekali a asi 3 dni dozadu som kúpila gaga ružové,dnes skúšame prvú,tak uvidíme,ale vyzerá,že je to zatiaľ o.k.-nie vždy sú naj tie "značkové" a drahšie.chlapec vyrastal na tesco plienkach 😀
mne ich tiez kupila mamina na skusku kvoli cene.ale musim napisat,ze uz ich viac nechcem.minula som raz tolko denne ako napr.pampers.ta vata tam,ci co tam je,sa ubila do jednej gule,malu to tlacilo,necitila sa v tom vobec pohodlne....takze uz ich nebudem nikdy kupovat
my sme s nimi neboli spokojni,lebo maju horsi anatomicky tvar ako ine plienky,patria k tym,ktore nemaju tie zelene vrstvy,ktore lepsie saju, ale o to by tak neslo....len malemu sa zle zapinali a zatlacali sa mu do stehienok,...taze jeden balik a dost 😀
My ich mame prave teraz...no viac ich asi nekupime,lebo malej nesedi ich tvar.Niesu nejake zle,ani sa mi este neprecikala,ale vratim sa k Pamers sleep&play,tie nam vyhovuju viac.
No tak toto by dost zaujimalo aj mna nemala som ich len viem ze su teraz v tescu v akcii len tiez neviem ake su....